Educație

Anamaria Cătănoiu vorbeşte la DJT despre experienţa în Malta

Sorin Tudose
1 mai 2012 1940 vizualizări
Preşedintele Asociaţiei Potpourri Focşani a fost recent în Malta la un curs privind îmbunătăţirea comunicării în engleză

Astăzi, ora 15.30, la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vrancea va avea loc o diseminare de informaţii privitoare la programul Grundtvig, experinţele europene şi accesarea granturilor, respectiv a cursurilor Grundtvig. Activitatea se încadrează tematic şi pe linia manifestărilor dedicate Zilei Europei şi va fi făcută de Anamaria Cătănoiu, preşedintele Asociaţiei Potpourri Focşani care a particpat recent la programul Grundtvig, Malta. La întîlnire vor participa reprezentanţi ai Ong-urilor vrîncene, instituţiilor publice, Consiliului Judeţean al Elevilor, cadre didactice şi elevi. Prezentarea este prima dintre acţiunile prevăzute de preşedintele asociaţiei în planul de diseminare, şi are ca scop creşterea conştiinţei europene, susţinerea, implicarea şi participarea sectorului non-guvernamental şi public în proiecte europene de educaţie a adulţilor. „Vor fi mai multe activităţi de diseminare a informaţiei europene privitoare la programul Grundtvig şi posibilitatea de a accesa fonduri europene de participare la cursuri şi proiecte internaţionale pe educaţia adulţilor şi nu numai. Voi organiza şi un workshop practic de lucru pe aplicaţii pentru a creşte interesul şi a stimula participarea tuturor categoriilor de vîrstă. Sînt oportunităţi care îţi deschid multe orizonturi de formare personală şi profesională şi merită încercat”, spune Anamaria Cătănoiu. Grantul Grundtvig obţinut de Anamaria Cătănoiu a permis participarea la un curs de mobilitate individuală ce a avut ca obiectiv îmbunătăţirea competenţelor profesionale de comunicare eficientă în limba engleză. Detalii complete şi fotografii post activitate găsiţi pe site-ul Asociaţiei Potpourri şi anume www.potpourri.ro. (Sorin TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.