Educație

Profesoara si elevul de la Economic si-au inchis conturile de Facebook

Sorin Tudose
26 apr 2012 508 vizualizări
Cei doi au vrut astfel să nu se mai fie în lumina reflectoarelor, dar gestul e tardiv

Comisia de disciplină de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu” a fost ieri formată în vederea anchetării cazului în care se presupune că o profesoară de romană ar avea o relaţie intimă cu unul dintre proprii săi elevi. Luînd în considerare gravitatea situaţiei în cazul în care ceea ce s-a vehiculat în presă este adevărat, cel mai probabil ancheta va fi de lungă durată putînd fi extinsă pînă spre numărul maximum permis de zile, adică 30 din momentul constituirii comisiei. Conducerea şcolii mai speră că întregul caz să nu fie altceva decît o răzbunare puerilă şi foarte ranchiunoasă a unor elevi, dar precizează că profesoara va avea de suferit şi sancţiuni de ordin profesional dacă se dovedeşte că ar fi avut o relaţie intimă cu elevul său. Atît elevul cît şi cadrul didactic au fost zilele acestea la şcoală şi, cel mai probabil, vor continua să vină mai ales că nu există nici o prevedere care să le interzică acest lucru pînă nu se stabileşte vreo vină. De altfel, elevul oricum nu va păţi nimic chiar dacă relaţia dintre cei doi ar fi debutat pe vremea cînd era minor. În altă ordine de idei, atît elevul de clasa a XII-a cît şi profesoara sa au decis să îşi închidă conturile pe reţeaua de socializare Facebook astfel încît imaginile cu ei să nu mai poată fi preluate de media, dar şi accesate de public mai ales că erau postate şi mesaje între ei. Deşi acestea nu spuneau mare lucru, lăsau totuşi loc de interpretări. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.