Educație

Se reface licitaţia pentru Şcoala nr. 9

Iulia Crețu
25 apr 2012 1377 vizualizări
Primarul Decebal Bacinschi a anunţat că se va reface licitaţia pentru desemnarea firmei care se va ocupa de reabilitarea Şcolii “Ştefan cel Mare” Focşani.

Anunţul a fost făcut după ce, potrivit precizărilor oferite de edil, firmele care s-au înscris la prima licitaţie nu au respectat deloc caietul de sarcini. Bacinschi a spus că firmele de construcţii au pus materiale mai ieftine şi de calitate slabă. Încă o dată, edilul respinge acuzaţiile de “combinaţii” pentru proiectul pe bani europeni şi spune că nu se va face o nouă licitaţie special pentru a cîştiga o firmă agreată. De asemenea, Primăria Focşani derulează în aceste zile şi procedura de licitaţie pentru proiectul de reabilitare a cartierelor Sud, Laminorul şi Mîndreşti. Aici, Bacinschi spune că Direcţia de Dezvoltare şi Spaţii Verzi nu va putea participa pentru că nu există cadrul legal şi pentru că nu are nici destulă forţă de muncă. “Sînt 12 sau 13 firme înscrise pentru PIDU. Vom face întîi spaţiile verzi, apoi drumurile. Avem mult de muncă, avem în jur de 700 de pomi de scos, de tăiat şi de refăcut spaţiile verzi. Pentru acest proiect trebuie forţă de muncă”, ne-a spus Bacinschi. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.