Educație

Primăria Focşani vrea să dea 66.000 lei pentru Ziua Copilului

Sorin Tudose
22 apr 2012 1300 vizualizări
Proiectul de hotărîre va fi dezbătut mîine în şedinţa de Consiliu Local u cum urmează alegeri, edilii vor ca părinţii să afle că se gîndesc la copii

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, municipalitatea vrea să scoată de la bugetul local nu mai puţin de 66.000 lei pentru a le face bucurii celor mici. Mai exact, 38.000 de lei vor fi daţi de la bugetul propriu al primăriei, iar 28.000 de lei din bugetul propriu al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007, banii provenind de la capitolul bugetar “Cultură, recreere şi religie”. “Ca în fiecare an, în municipiul Focşani, de Ziua Copilului se organizează o serie de manifestări culturale şi sportive încheiate cu înmînarea de daruri atît particpanţilor (copiilor) cît şi celor aflaţi în leagănele de copii şi grădiniţe. Acţiunile sînt susţinute de către instituţiile din subordinea consiliului local şi sînt concretizate în desfăşurarea unui spectacol susţinut de Ansamblul Folcloric «Ţara Vrancei», elevi din unităţile de învăţămînt, spectacole de teatru pentru copii, prezentare de filme, concursuri şi jocuri distractive care antrenează un număr mare de copii”, se arată în proiectul de hotărîre ce va fi dezbătut în şedinţa CL. Tot cu acest prilej, se va organiza prima ediţie a concursului de fotbal pentru copii “Cupa Municipiului Focşani”, organizat de Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007 în colaborare cu CS Prosport Focşani, sub egida Sportul de masă - Sportul pentru toţi în cadrul programului “Sănătate prin mişcare” unde sînt aşteptaţi să participe peste o mie de elevi de la 50 de cluburi sportive. Cei mai mulţi bani pe care primăria intenţionează să îi dea se vor duce pe pachete cu diferite dulciuri care vor fi date la copii. Cum pe 10 iunie vor fi şi alegeri locale, edilii locali vor ca părinţii să afle că aleşii se gîndesc la copii. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.