Educație

Ultimele zile pentru înscrierile la concursul de Titularizare

Sorin Tudose
10 apr 2012 1624 vizualizări
Zilele trecute a avut loc la Inspectoratul Şcolar General o întrunire privind organizarea examenului de Titularizare ce va avea loc la începutul lui august

Au participat cei 22 de preşedinţi ai celor 22 de centre de examen, dar şi cîte un informatician pentru fiecare centru în parte. De asemenea, au particpat şi 22 de reprezentanţi ai inspectoratului care vor avea rolul de a monitoriza examenul în unităţile şcolare arondate. „A fost practic încă o instruire pentru toţi cei care au participat astfel încît totul să iasă bine. Am urmat încă o data toţi paşii necesari şi am pus accent pe procedurile care trebuie aplicate în acest caz”, a declarat Stan Rogoz, şeful interimar aI IŞJ. Oficialul şcolar a adăugat că toţi cei implicaţi în procesul de organizare au înţeles cum funcţionează mecanismul, dat fiind faptul că e prima dată cînd acest examen nu se mai organizează la nivelul inspectoratului, ci descentralizat. De asemenea, Stan Rogoz a amintit celor care doresc să se titularizeze că joi (ora 16.00) este ultima zi în care se mai pot face înscrieri pentru posturile disponibile în şcoli. Acestea se fac la sediile celor 22 de centre de examen. La ora actuală sînt disponibile 432 de posturi în învăţămînt din care 98 pe perioadă nedeterminată, iar 334 pe perioadă determinată. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.