Educație

Prinşi cu mîţa în sac după ce au provocat un accident la Vidra

Dan Chiriac
6 apr 2012 1441 vizualizări
Un tînăr din Vidra este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul faptei. Tot în faţa instanţei va ajunge şi prietenul său care a încercat să ia asupra lui vina producerii accidentului.

Poliţiştii au fost sesizaţi telefonic că Marian V., 18 ani, din Vidra, în timp ce conducea un Opel,  a acroşat un cap de pod. În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul a fost condus de fapt de Vasilică V., 23 ani, care a părăsit locul faptei. În urma acestui accident a rezultat rănirea uşoară a Dorinei M., 18 ani, din comuna Păuleşti, pasageră în autoturism. Şoferul va răspunde pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului, iar Marian V. este cercetat pentru fals în declaraţii. Poliţiştii de la rutier au mai întocmit două dosare penale. Constantin U., 43 ani, din Bîrlad, se afla la volan deşi avea permisul suspendat. Acesta a fost oprit în trafic, la Adjud. Ieri noaptea, pe bld. Gării din Focşani, Dănuţ B., 34 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea deşi era matrafoxat. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
limba, acum 4401 zile, 3 ore, 19 minute, 41 secunde
''a fost depistat în timp ce conducea deşi era matrafoxat'' Mai nea Chiriac ne explici si nou ce inseamna matrafoxat' ?? mare paralelipiped esti ziaristule cu 1 clasa mai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.