Educație

51.800 de copii vor intra luni în vacanţa de Paşte

Sorin Tudose
6 apr 2012 1123 vizualizări
Vacanţa vine imediat după programul Şcoala altfel, tot un fel de vacanţă

Circa 51.800 de elevi vor intra de luni în vacanţa de primăvară care va dura două săptămîni. Vacanţa vine imediat după programul naţional “Şcoala altfel” în care copiii nu au mai făcut ore normale, ci diferite activităţi extraşcolare. Astfel, s-ar putea spune că elevii au parte de o vacanţă de trei săptămîni pentru că programul din săptămîna ce tocmai s-a încheiat a fost mai lejer. Nu toată lumea este de aceeaşi părere, mulţi profesori spunînd că această şcoală altfel a fost chiar mai solicitantă decît cea obişnuită. Aşadar, copiii se vor bucura de o săptămînă de vacanţă înainte de sărbătorile pascale şi încă una după Paşte urmînd să se întoarcă la şcoală pe data de 23 aprilie. Vacanţa de vară va fi cuprinsă în intervalul 23 iunie – 9 septembrie. La noi în judeţ în mediul preşcolar sînt 10.512 copii, în mediul primar sînt 14.131 de elevi, în mediul gimnazial sînt 13.755 elevi. De asemenea, în mediul liceal sînt nu mai puţin de 12.877 elevi în vremi ce la postliceală sînt înregistraţi circa 480 de tineri. (S. TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.