Educație

Gradinita nr. 14 s-a mutat in sediul nou

Camelia Stănilă
30 mai 2006 1073 vizualizări
Gradinita cu program normal nr. 14 s-a mutat de curind in noul sediu de la Scoala "Stefan cel Mare", in urma retrocedarii cladirii de pe strada Mihail Kogalniceanu.

Desi schimbarea locatiei s-a produs pe 22 mai, prescolarii si educatoarele au hotarit sa faca si o inaugurare oficiala, dar si o sfintire a noului lor "camin". Astfel, ieri micutii au imbracat straie de sarbatoare si i-au primit cum se cuvine pe invitati, printre care s-au numarat inspectoarea Cristina Mazilu, directoarea Scolii "Stefan cel Mare", Elena Lemnaru, precum si Mioara Huica si Daniela Mihailescu din partea Primariei Focsani, alaturi de contabilul Aurelia Necula. Toti au asistat la o slujba de sfintire a noului sediu, realizata de parintele Ioan Miron, de la biserica de linga scoala, precum si de parintele Valeriu Chioveanu, care are copilul la Gradinita nr. 14. Prichindeii au fost foarte incintati de noua locatie, dar si de evenimentul de ieri, cintind in timpul slujbei alaturi de cei doi preoti. Noul sediu al gradinitei gazduieste 4 grupe in 4 sali de clasa. Spatiul a fost foarte frumos aranjat de educatoare, pentru ca micutii sa se simta ca acasa. De asemenea, prescolarii au acum la dispozitie si un grup sanitar modern. "Acum avem 93 de copii. Ne bucuram ca nu am pierdut nici macar un copil de cind s-a pus problema schimbarii sediului. Am fost si sintem o gradinita cautata, deja am facut si 15 inscrieri pentru grupa mica de la toamna. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa aranjam acest spatiu, in care ne vom simti cu siguranta bine. Atit copiii, cit si parintii au fost incintati de ceea ce s-a facut aici", ne-a spus Valerica Oancea, directorul Gradinitei nr. 14.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.