Educație

Info-Educaţie:Concurs interjudeţean de jurnalism, cîştigat de o cuzistă

Ziarul de Vrancea
2 apr 2012 1675 vizualizări
Zilele trecute s-a încheiat prima ediţie a concursului interjudeţean de jurnalism “Pamfil Şeicaru” care a fost cîştigat de o cuzistă.

Aşadar, locul I a fost cîştigat de Tania Panaite, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” Focşani, după cum a anunţat Casa de Cultură din Tecuci, organizatoarea competiţiei. Premiul II a revenit Andreei Codiţă din Tecuci, în vreme ce ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Alexandru Panaite din Bacău. Au mai fost acordate menţiuni, dar şi un premiu pentru cel mai bun interviu. Juriul a fost compus din scriitori, profesori universitari şi jurnalişti. Pamfil Şeicaru (1894- 1980) a fost un ziarist român, director al ziarului Curentul, cel mai combativ cotidian românesc în perioada dintre cele două războaie mondiale. (S. T.)


„În Romania, politica antidrog se face pentru copii”


Agenţia Naţională Antidrog, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului organizează miercuri dezbaterea „În România, politica antidrog se face pentru copii”. „Evenimentul are ca scop promovarea a unei platforme emergente de dezbatere şi acţiune a adolescenţilor şi tinerilor în domeniul politicilor publice antidrog, ideile rezultate urmînd a constitui elemente cheie în designul viitoarelor documente programatice antidrog. Această dezbatere, care face parte dintr-o agendă publică simultană comună a Agenţiei Naţionale Antidrog în toate cele 41 judeţe, constituie un demers inovativ prin care practicienii în domeniul politicilor publice în domeniu încearcă să faciliteze manifestarea spiritului proactiv, reactivitatea, realismul şi inteligenţa tinerei generaţii, determinînd astfel o mai bună adaptare şi eficienţă a programelor şi campaniilor de prevenire a consumului de droguri”, transmite Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.