Educație

4.000 lei pentru curăţenie generală în Parcul Bălcescu

Sorin Tudose
25 mar 2012 1096 vizualizări
Consiliul Local al Tinerilor va primi de la bugetul local al Focşaniului pe 2011 aproximativ 4.000 de lei pentru a organiza o acţiune numită „Şi curat…şi frumos…pentru un parc spectaculos”.

CLT îşi propune să organizeze în data de 5 aprilie un proiect ce are ca scop atragerea unui număr cît mai mare de tineri la acţiuni menite să le dezvolte dragostea şi respectul faţă de mediul înconjurător şi sănătate. Proiectul amintit se va desfăşura în Parcul Bălcescu, în data de 5 aprilie, între orele 10.00 şi 16.00 şi va consta în amenajarea şi ecologizarea zonei verzi. După finalizarea acţiunii va fi premiat liceul care va amenaja şi ecologiza cît mai eficient şi într-un timp cît mai scurt sectorul repartizat. Echipajul va fi format din 30 de elevi. Suma va fi alocată de la capitolul bugetar „Cultură, recreere şi religie”, subcapitolul bugetar „Tineret”. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.