Educație

Elevii sînt invitaţi să creeze spoturi publicitare anti-etnobotanice

Raluca Manolache
16 feb 2012 1245 vizualizări
Elevii, licenii şi studenţii luptă împotriva consumului de droguri.

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Vrancea a lansat ediţia a IX-a a concursului naţional „Mesajul meu antidrog”. Tema concursului este „Colorează-ţi viaţa altfel...fără droguri!”, iar scopul acestuia este să aducă la cunoştinţă tinerilor riscurile consumului de substanţe halucinogene. Secţiunile ediţiei a IX-a sînt: pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, sport, pictură - desen şi eseuri literare. De asemenea, avînd în vedere amploarea fenomenului consumului de etnobotanice a fost inclusă şi secţiunea de creaţie spot publicitar. Anul acesta concursul se adresează elevilor din clasele V-XII, dar şi studenţilor. „Rezultatele obţinute ne încurajează să dăm continuitate acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescenţilor încadraţi într-o formă de învăţămînt o alternativă la consumul de droguri”, a transmis dr. Doina Chiriac, de la CPECA Vrancea. Lucrările pentru acest concurs pot fi transmise şi pe adresa CPECA, strada Dimitrie Cantemir, Nr. 1B (în sediul Primăriei), camera 216. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.