Educație

“Ziarul de Vrancea”, citat de Agenţia de ştiri Basilica

Valentin Muscă
3 feb 2012 1385 vizualizări
Basilica, Agenţia de ştiri a Patriarhiei Ortodoxe Române, a preluat un material publicat de jurnalul nostru. Este vorba despre un subiect legat de controversatul proiect al deputatului PDL Silviu Prigoană, care dorea, nici mai mult, nici mai puţin, ca preoţilor să li se retragă subvenţiile de la stat.

Ca  de fiecare dată, jurnalul nostru a fost şi prin acest material alături de slujitorii Bisericii, pe umerii cărora cad mereu birurile de la stăpînire. Văzînd acest material pe agenţia de presă a Patriarhiei, talibanii din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei care se ocupă de relaţia cu presa, în mod special aşa zisul consilier mass-media, care mai este şi preot, va pricepe că “Ziarul de Vrancea” este un jurnal echidistant, pus în slujba Adevărului. Dacă mîine, de exemplu, o să apară o anchetă despre nababii cu epoleţi din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei şi afacerile cu pădurile parohiilor din Munţii Vrancei, nu înseamnă că “Ziarul de Vrancea” are ceva cu oamenii Bisericii. Dimpotrivă, prin materialele publicate în jurnalul nostru sîntem alături de oamenii Bisericii, de slujitori şi credincioşii care au frică  faţă de Dumnezeu şi respect faţă de semenii lor. (Valentin MUSCĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
necredinciosul, acum 4456 zile, 16 ore, 7 minute, 55 secunde
ba mai mult, ca sa respecte cu totul cuvantul fiului lui d-zeu, sa-si imparta averea! las numarul meu de mobil: 074******5 in caz ca vor incepe sa o faca! vreau sa fiu primul pe lista beneficiarilor!
credinciosul, acum 4457 zile, 12 ore, 1 minut, 28 secunde
sunt perfect de acord cu aceast proiect de lege.preotii mai bine ar trebui sa-si recapete credinta in bunul dumnezeu, sa lase apucaturile acestea urate .ei nu vad ca diavolul le incearca credinta?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.