Educație

Info-Educaţie

Aurelian Ivan
26 dec 2011 1695 vizualizări
Alege viaţa, nu drogurile!

La Grupul Şcolar Mărăşeşti s-a desfăşurat înainte de Crăciun prima etapă a programului „Alege Viaţa”, prin care se încearcă prevenirea şi combaterea consumului de droguri în rîndul tinerilor. Activitatea se desfăşoară pe parcursul a trei etape, la prima etapă luînd parte doar elevii din clasele gimnaziale. S-au acordat premii elevilor care au expus desene sugestive pentru tema aleasă. Clasa a VIII-a a fost răsplătită pentru implicarea deplină şi pentru seriozitatea cu care au tratat activitatea, iar individual au fost premiate elevele Alexandra Apetrei, Oana Mirodonie, Bianca Vatamaniuc şi Cristina Schifirnet, după cum ne-au transmis organizatorii. La discuţiile despre combaterea consumului de droguri au luat elevi şi profesori, aceştia din urmă fiind impresionaţi de interesul arătat de copii. (A. I.)

Atelier de creaţie la Carrefour

Copiii de la grădiniţele Garoafa şi Bizigheşti, însoţiţi de educatoarele Rica Verdeţu şi Alina Marin, au participat zilele trecute la un atelier de creaţie organizat de supermarketul Carrefour din Focşani, unde au ornat şi pictat globuleţe şi brăduţi, au facut poze, au socializat cu copiii din oraş, au primit vizita lui Moş Crăciun şi s-au bucurat de cadouri. La eveniment au participat reprezentanţi ai magazinului, invitaţi şi părinţi. Magia Crăciunului şi prezenţa Moşului i-au încîntat pe copii din mediul rural care s-au bucurat şi distrat la un loc cu ceilalţi copii, aceştia demonstrînd că pot realiza multe lucruri frumoase împreună. Supermarketul derulează colaborări cu mai multe unităţi şcolar din judeţ, evenimentul fiind unul tradiţional. (A. I.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Robert, acum 4503 zile, 4 ore, 36 minute, 10 secunde
Bv fetelor , va pup
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.