Educație

Taraful din Clejani cîntă de Crăciun la Extrem

Mihaela Beșleagă
22 dec 2011 1634 vizualizări
Clubul Extrem organizează în această seară concursul Miss Extrem „Crăciuniţele”, eveniment de tradiţie ajuns la ediţia a VIII-a. Cu această ocazie va avea loc şi prezentarea de modă „Maya Fashion” din Iaşi.

Evenimentul lunii va fi pregătit pentru duminică, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cînd la Extrem va concerta Taraful din Clejani. De asemenea, pentru clienţii clubului se pregăteşte o altă supriză. În curînd se va deschide noua locaţie,  Ex Lounge, situat la intrarea în Club. Evenimentul deschiderii îl va avea ca invitat special pe DJ Liquid.
„La Ex Lounge puteţi servi cele mai bune cocktail-uri,dar liantul suprem este muzica chill-out. Discretă şi non-invazivă, lasă loc pentru deliciile conversaţiei. Asta pînă la ora 00.00, cînd noile ritmuri de muzică disco şi funky vor dezmorţi picioarele”, spun cei de la Extrem. Aici pot fi organizate petreceri private, dar şi alte tipuri de evenimente şi seri tematice începînd cu luna ianuarie 2012, putînd găzdui pînă la 250 de persoane. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
DORU, acum 4501 zile, 2 ore, 13 minute, 55 secunde
eu cind o vad pe fica clejanilor mi se ridica lemnele di soba,abia cind urla masa se aseaza la loc,el cinta bine,dar oricum decit paparudele care apar la tv inclusiv mihaela sau surprize,prefer citeste integral
relu, acum 4506 zile, 23 ore, 2 minute, 11 secunde
Cand o vad pe "artista" de la Clejani cade cerul pe mine. Daca si mugetele ei de vaca-n calduri la usa cortului reprezinta vreo arta atunci ne-am dat dracului . Na cultura citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.