Educație

VIDEO!!!Spectacolul Brazilor de Crăciun, eveniment caritabil încărcat de emoţie

Mihaela Beșleagă
21 dec 2011 6226 vizualizări
Seară plină de căldură sufletească la Promenada Mall, unde campania „Fapte bune de Crăciun” s-a concretizat cu donaţii pentru copiii talentaţi u mai multe personalităţi şi asociaţii din Vrancea au fost premiate pentru realizarea de proiecte sociale

 Spectacolul Brazilor de Crăciun, organizat aseară la Promenada Focşani în cadrul proiectului caritabil „Fapte bune de Crăciun”, a dus bucurie în sufletele mai multor copiii talentaţi şi foarte buni la învăţătură din şcolile din judeţ. Evenimentul, iniţiat de Bogdan Gabor şi sprijinit de Fundaţiile „Mereu Aproape” şi „Dan Voiculescu”, a reunit într-o alveolă plină de căldură sufletească oameni de afaceri, dascăli şi elevi speciali, într-un scop nobil, acela de a aduce puţin din lumina sărbătorilor copiilor cu adevărat valoroşi din judeţ. “Am vrut să promovăm copiii foarte buni la învăţătură şi copiii talentaţi. Din păcate, printre aceştia sînt şi unii care se luptă cu greutăţile vieţii, pe aceştia vrem să îi sprijinim şi să îi promovăm”, a spus Bogdan Gabor în debutul spectacolului, cînd a prezentat şi doi astfel de copii deosebiţi, Andrada Son şi Marius Condruz de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”. Apoi, fiecare din cei 12 brazi realizaţi cu drag au fost prezentaţi, iar la final invitaţii au introdus vouchere pe care au trecut bradul dorit şi suma licitată în două urne, urmînd că banii astfel colectaţi să ajungă, o parte, la Centrul regional de recuperare a copilului cu autism „Micul Prinţ” şi restul pentru sprijinirea copiilor de elită. Primul om de afaceri care a cumpărat un brad in scop caritabil a fost Liviu Jitea, alături de soţia sa Florenţa, dar la eveniment au fost prezenţi şi alţi oameni de afaceri, precum Elena Simiz de la Pandora. Omul de afaceri Liviu Jitea finantează de mai multi ani centrul deschis la Focsani pentru copii autişti, "Micul Prinţ". La vînzare au fost scoase şi icoanele realizate cu mult talent de copiii de la Centrul „Dănuţ” din Broşteni. S-au cumpărat şi globurile „Fapte Bune”, primul fiind achiziţionat pentru 2.000 lei de Fundaţia „Mereu Aproape”, prin intermediul Gabrielei Ştefan. Aseară au fost acordate de aceeaşi Fundaţie şi diplomele „Fapte Bune” pentru persoanele şi instituţiile care s-au implicat anul acesta în realizarea de proiecte sociale menite să sprijine comunitatea şi tinerii talentaţi. Au fost premiaţi: dr. Carmen Iacob, care oferă consultaţii gratuite în cartierul Sud din Focşani de mai mulţi ani, profesoara de pian Aurica Ghinea de la Liceul de Arte, Crucea Roşie Vrancea, profesoara Adriana Lescovar care pregăteşte gimnastele de la Focşani, Alice Pruteanu de la Centrul „Micul Prinţ”, Elisaveta Norocea de la Centrul „Dănuţ”, Clubul Rotary Varana şi omul de afaceri Marian Spînu. Spectacolul a avut-o ca invitată specială pe Adina Răducan, laureată a festivalului San Remo Junior 2011, care i-a încîntat pe cei prezenţi cu vocea sa caldă. Vom reveni în ediţia de mîine cu amănunte despre evenimentul caritabil de aseară. (Mihaela BEŞLEAGĂ)

Pe site-ul www.ziaruldevrancea.ro puteţi urmări un material video de la Spectacolul Brazilor de Crăciun


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.