Educație

Stan Rogoz a intregit oficial echipa de conducere a ISJ

Camelia Stănilă
26 apr 2006 1132 vizualizări
Investirea oficiala in functia de adjunct al Inspectoratului Scolar a avut loc ieri, in cadru festiv, cu prajituri si suc. Cu aceasta ocazie, prefectul a solicitat un raport privind recuperarea orelor pierdute in urma grevei profesorilor

Profesorul Stan Rogoz a fost numit oficial in functia de inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar, intregind astfel echipa masculina de conducere formata din Danut Popoiu si Mihai Ladaru. Investirea a avut loc ieri, intr-un cadru festiv, printre cei prezenti numarindu-se si prefectul Ion Oprea si Lica Panciu, secretarul general al PD, partidul din care provine inlocuitorul Carminei Corbeanu, alaturi de tot corpul de inspectori. "Generalul" Danut Popoiu a citit ordinul de numire, in care se precizeaza ca Stan Rogoz are incheiat un contract de management educational pe 4 ani cu ISJ, astfel ca fostul director de la Liceul "Botta" Adjud si-a preluat si atributiile in mod oficial. Aceasta cu toate ca si pina la primirea ordinului de numire a mai dat o mina de ajutor inspectorilor. Seful ISJ a recunoscut, in termeni matematici, ca pina de curind a existat o discontinuitate la conducerea ISJ. "Venirea domnului Rogoz in cadrul ISJ inseamna foarte mult, este un factor de echilibru. Sper sa demonstram ca sintem o echipa, si ca lucrurile pe care le vom face sint frumoase si durabile", a afirmat inspectorul general Danut Popoiu. "Sper sa alcatuim o echipa si sa nu dezamagim. Voi fi un bun coleg pentru toti colegii de la catedra. Stiu ca Inspectoratul Scolar trebuie sa rezolve anumite probleme, sa medieze eventualele conflicte, dar si sa caute solutii viabile pentru invatamintul vrincean", a declarat si noul adjunct al ISJ. Cu ocazia investirii lui Stan Rogoz, prefectul Ion Oprea a facut apel la o mai buna comunicare intre ISJ si institutia prefectului. Acesta a afirmat ca nici pina la ora actuala Prefectura nu a primit un raport privind recuperarea efectiva a materiei de catre elevi, in urma grevei profesorilor din toamna trecuta. "Nu ma indoiesc ca s-a facut aceasta recuperare, dar trebuie sa cunoastem si noi situatia, pentru ca s-au platit niste salarii din bani publici", a spus Ion Oprea. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a spus ca va incerca sa cuprinda cit mai multe unitati scolare in programe de reabilitare si reparatii, pentru a mai diminua diferenta dintre conditiile din mediul ruban si rural. Prefectul a abordat si problema imaginii institutiei si a facut apel la profesori sa-si faca datoria la catedra si sa evite situatiile care ar putea genera conflicte, afectind astfel imaginea Inspectoratului Scolar.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.