Educație

Iti scriu carte din armata! Din zarile desertului, va uram un Paste Fericit!

Ziarul de Vrancea
22 apr 2006 1968 vizualizări
Transmitem si de Paste mesajele militarilor aflati in misiune in Irak pentru cei dragi de acasa

Caporal Ravas Auras


"Cu ocazia sarbatorilor de Paste, ii doresc scumpei mele sotii "Pupi" si parintilor mei cei dragi un "Paste fericit!", bucurie si tot binele din lume, de aici de la mii de kilometri, din desertul irakian. Sa stiti ca va iubesc mult, imi este foarte dor de voi si abia astept clipa in care ne vom revedea. Cu multa dragoste si daruire al vostru Auras. Va pup dulce, Hristos a inviat!"


Caporal Sebe Ionita


"Chiar daca distanta dintre noi nu ne permite sa sarbatorim Sfinta zi de Paste transmit, prin intermediul Ziarului de Vrancea, scumpelor mele, Vio si Liana, un Paste Fericit!, sanatate, sa aiba parte numai de bucurii, sa fie tari pina la capat, sa stie ca aici undeva departe exista cineva care le iubeste cu adevarat si tot timpul e cu gandul la ele. Va iubesc mult, de asemenea, transmit un Paste Fericit si fostilor mei vecini de la Blocul N, actualilor vecini de la Blocul P4, scumpilor mei parinti si socri. Un "La multi ani!" de Sfintul Gheorghe, bunului meu vecin Gigel P.V.G. Va pup dulce si abia astept sa ne revedem. Al vostru Sebica."


Caporalul Ciobotaru Stefan


"Scumpa mea sotie, Gabriela, si dragul meu fiu Ionut. Departarea nu este o piedica pentru ca inimile si gindurile noastre sa fie impreuna. Sa stiti ca ora de ora, minut de minut, sint alaturi de voi si va doresc sa aveti parte numai de zile senine. De asemenea, pentru parinti, socri, surori, nasi si toti care imi sunt prieteni, le doresc numai bine, sanatate si mult noroc. Al vostru, care va iubeste, Dan."


Fruntas Radu Corneliu


"Cu ocazia acestei mari sarbatori, Sarbatoarea Sfintelor Paste, doresc familiei multa sanatate, fericire, bucurie si toate visele sa se indeplineasca, sa treaca cu usurinta peste cele rele, iar cele bune sa se adune si sa va bucure, le meritati din plin. Sotiei mele, Alina-Aida, nu am sa-i spun decit ca o iubesc enorm, viata fara ea nu are sens, si sa nu uite ca eu de aici ii veghez la capatii inlaturind, atit cit pot eu, raul. Celelalte cuvinte sint de prisos. Te iubesc si esti si vei fi bucuria vietii mele. Al tau sot Corneliu."


Sergent Blidaru Robert


"Cu ocazia Sarbatorilor de Paste urez familiei sanatate, fericire si tot binele din lume. Fie ca iepurasul sa va indeplineasca toate dorintele, iar zilele sa va fie insorite ca o zi de primavara, Mi-e dor de voi si abia astept sa ne revedem. Paste fericit! Cu drag al vostru fiu, nepot si frate Robert."


Caporal Posirca Adrian


"Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, urez familiei mele multa sanatate si tot ce isi doresc. Chiar daca sint atit de departe, sa stiti ca eu sint alaturi de voi cu sufletul si cu gindul. Ma gindesc la voi in fiecare clipa si abia astept clipa cind o sa fim impreuna. în incheiere, urez multa sanatate pentru scumpul meu baiat, Stefanut, sotiei mele Nicoleta, parintilor mei, socrilor si la toti celor care ma cunosc. Cu drag, Adi."


Caporal Neculai Roberto-Daniel


"Cu ocazia Sarbatorilor de Paste urez familiei sanatate si fericire si tot ce isi doresc. Distanta care ne desparte nu ma impiedica sa va simt aproape si sa ma gindesc mereu la voi. Nu in ultimul rind, vreau sa urez "La multi ani!\' sotiei mele Dana, la implinirea celor 23 de primaveri si sa stie ca o iubesc mult, atit pe ea, cit si pe Ramizel. Cu drag, Roby."


Plutonier major Barba-Rosie Nicu


"De Sfintele Sarbatori de Paste, incerc sa fiu alaturi de familia mea, urindu-le multa sanatate, fericire, mult noroc si un Paste Fericit!"


Caporal Juganaru Dorin


"Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca multa sanatate si bucurii in suflete. Pentru scumpa mea sotie Mirela, parintii mei, nasa si micuta Andy, sora mea Mirela si colegele de facultate, rudele si prietenii mei, vecinii de cartier, din zarile desertului, Dorin este alaturi de voi toti si va ureaza un Paste Fericit! Si traditionalul Hristos a inviat! Domnul fie cu voi."


Soldat Temelie Iulian


"Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, as dori sa va transmit, de aici, multe salutari, sanatate, odata cu urarea Paste Fericit! Familiei si prietenilor mei de acasa si in special sotiei mele Aura."


Caporal Sarmacinschi Florin


"Fie ca spiritul Sfintelor Sarbatori de Paste sa ne gaseasca si sa ne aduca mult mai multa dragoste, sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Pentru sotia mea Raluca, Te iubesc!"


Sergent major Buzoi Daniel


"Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, doresc sa transmit sotiei si familiei mele un Paste Fericit! Si multa sanatate."


Sergent major Ducan Marius


"Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste doresc sotiei mele Irina si tuturor cunoscutilor un Paste Fericit! Si implinirea tuturor dorintelor. Stati linistiti ca aici totul este in regula si timpul trece repede. Abia

astept sa va vad."


Caporal Vizitiu Alexandru


"De pe meleagurile pustii si calduroase ale Irakului, le transmit celor de acasa, prietenilor, colegilor si nu in ultimul rind sotei mele, Marlena, un Paste Fericit! Multa sanatate si tot ce va doriti."


Plutonier Iamandi Neculai


"Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai bucurii, sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor, iar din partea mea, toata dragostea pe care v-o port. Acestea sunt urarile din partea celui care va este sot, tata, fiu, frate si prieten. Va iubesc mult si va urez Paste Fericit!"


Soldat Coman Manole


"Un gind bun dupa meleaguri indepartate, celor de acasa. Pentru cei dragi Sarbatoarea Luminii cea aducatoare de speranta sa va gaseasca fericiti, sanatosi, bucurindu-va de învierea Domnului Iisus. Paste Fericit! Prietenilor si colegilor, sarbatorile pascale sa va gaseasca alaturi de cei dragi, sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna. Multe salutari, Paste Fericit!"


Soldat Dutoiu Robert Gabriel


"Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, urez familiei mele multa sanatate si bucurii si, in special prietenei mele, cel mai frumos gind, o iubesc foarte mult si abia astept sa ne revedem."


Sergent major Ciubotaru Gabriel


"Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca in suflet caldura si lumina, sanatate si multa bunatate. Hristos a inviat!"


Caporalul Tataru Sorin


"Cu ocazia Sfintele Sarbatori de Paste transmit celei mai scumpe sotii si printesei mele, Daria-Andreea, si totodata transmit tatalui meu, socrilor mei care isi aniverseaza ziua de Sintul Gheorghe, si surorii mele Simona care isi serbeaza ziua de nastere, La multi ani! Si implinirea tuturor dorintelor. Va iubesc si astept sa ne revedem la vara. Al vostru sot si tata, Sorin."


Sergent major Coman Marinel


"Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, transmit pe aceasta cale numai urari de bine si fericire sotiei mele Alina, universului nostru, Madalina, parintilor mei, surorii, socrilor si cumnatilor mei si rog pe Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem curind. Va iubesc si imi este dor de voi."



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.