Educație

Profesorii din judeţ primesc salariile la timp

Sorin Tudose
24 nov 2011 1787 vizualizări
şeful Inspectorarului Şcolar spune că „la Vrancea nu se va întîmpla ca la Teleorman” Inspectorul Şcolar General Iordache Bostan spune că la Vrancea nu sînt cazuri în care cadrele didactice să nu îşi primească salariile la timp, aşa cum deunăzi s-a întîmplat în judeţul Teleorman, cînd profesorii au ieşit în stradă pentru că nu îşi mai primiseră banii de luni bune.

“La Teleorman nu au fost prevăzuţi toţi banii în buget. La noi nu sînt probleme pentru că avem un contabil bun, cu experienţă. Avem banii necesari pentru plata salariilor atît pentru noiembrie cît şi pentru decembrie. Totdeauna cînd faci bugetul trebuie să îţi iei o marjă de eroare pentru că nu ştii niciodată ce se poate întîmpla şi dacă ai nevoie de bani nu ai de unde să îi ei”, a declarat Iordache Bostan, şeful Inspectoratului Şcolar. Acesta a mai precizat că zilele acestea a redistribuit sumele de bani pe unităţi şcolare adică acolo unde unităţile de învăţămînt erau pe plus s-a luat şi s-a dat la cele care erau cu mai puţini bani. “Am trimis proiectul de buget pentru anul viitor la Prefectură şi sper să fie aprobat”, a mai spus Bostan. Nu în ultimul rînd acesta spune că de regulă bugetele oricum nu se dau atît cît se solicită motiv pentru care trebuie făcute un pic pe plus, dar precizează că fieare leu rămas în plus va fi dat înapoi. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
dai, acum 4533 zile, 5 ore, 44 minute, 1 secunda
nooi vom trai cu salariul din noiembrie pina in 10 ianuarie !!!!!!!!
cineva, acum 4533 zile, 15 ore, 22 minute, 15 secunde
Erata: -la teleorman exista bani de salarii in buget, alta este cauza pentru care s-au blocat conturile primariilor respective. -pentru decembrie nu sunt bani in buget din simplul fapt ca salariile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.