Educație

(VIDEO!!!) Balul bobocilor Colegiul Naţional Unirea ... senzaţii tari din 1866!

Gabriela Draghici
4 nov 2011 9693 vizualizări
Noua Miss Boboc este Alexandra Stanciu

 Dragi boboci, bine aţi venit la CNU! Ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „Unirea” Focşani a fost mai mult decît un spectacol, a fost o explozie de energie, tinereţe şi mîndrie uniristă. Sub genericul „Golden Times”, ediţia acestui an s-a vrut a fi o revenire în trecutul glorios moştenit de actualele generaţii, o „lecţie” pentru bobocii proaspăt intraţi în familia CNU. Aseară, pe scena Casei de Cultură, zece frumoase domnişoare s-au întrecut pentru titlu şi coroniţa de Miss Boboc 2011. Este vorba despre Anda Chelaru, Ramona Botezatu, Teodora Ganea, Alexandra Untu, Andra Rîpan, Adina Rădulescu, Alexandra Stanciu, Lavinia Novac, Larisa Ciubotaru şi Livia Boşteog. În asentiment cu tema balului, proba de cultură generală conţinea întrebări din istoria CNU, din 1866 şi pînă azi. De altfel, fiecare domnişoară a reprezentat cîte o perioadă. De departe cea mai savuroasă probă a fost cea de dans. Uniristele au dansat pe scenă tango, charleston, rock’n’roll, country, disco, moonwalk, r’n’b şi dans contemporan sau indian. Proba telentelor a fost o reală demonstraţie de originalitate, concurentele întrecîndu-se în scenete, care mai de care mai reuşite. Deşi fiecare participantă în parte stîrnea ropote de aplauze din partea publicului, aleasa juriului şi a celor prezenţi a fost Alexandra Stanciu, care performează şi în muzică. De altfel, boboaca a furat privirile tuturor cu energia şi buna dispoziţie, iar cîntecele interpretate de ea au intensificat aplauzele. Premiul de „Miss Popularitate” a mers către Livia Boştiog, cel de „Miss Eleganţă” a fost obţinut de Anda Chelaru, în vreme ce premiul organizatorilor a mers către boboaca Lavinia Novac. Mesajul transmis de organizatorii balului a fost unul extrem de simplu şi clar: de 145 de ani sîntem mîndri că sîntem unirişti! (Gabriela DRĂGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Ana, acum 4428 zile, 22 ore, 12 minute, 37 secunde
neculai nu stiu cine esti, dar ai foarte mare dreptate!!! BRAVO !!!
guess who? me, acum 4531 zile, 9 secunde
i-ar s-au strans fonduri suplimentare pentru acordarea premiului de miss boboc...
Rebeca, acum 4553 zile, 6 ore, 22 minute, 39 secunde
Felicitari draga Alexandra!Meriti acest premiu,meriti nu doar pentru ca esti frumoasa dar si inteligenta,cu o voce extraordinara si ai aratat ca o printesa!Felicitari din Brasov!
neculai, acum 4553 zile, 22 ore, 21 minute, 7 secunde
Cam grasa... nu stiu cum a castigat...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.