Educație

(Video!!!) Mădălina Matei, noua Miss Boboc a Colegiului Economic

Gabriela Draghici
3 nov 2011 6569 vizualizări
celelalte trei cîştigătoare ale serii au fost Corina Valesereanu, Violeta Tătaru şi Teodora Pintilie

Veselie mare aseară pe scena Casei de Cultură din Focşani. Îmbrăcaţi la patru ace şi puşi pe distracţie, elevii Colegiului Economic “Mihail Kogălniceanu” au pus în scenă un spectacol bine construit, unde energia, muzica şi dansul au făcut legea preţ de cîteva ore. “Wall Street”, celebrul district financiar newyorkez care a fost pîndit de faliment, a fost genericul sub care s-a desfăşurat anul acesta ineditul spectacol al “economiştilor”. Roxana Dîrdală, Adriana Lungu, Alexandra Ţucă, Violeta Tătaru, Mădălina Matei, Corina Valesereanu, Elena Năstase, Rebeca Şchiopu, Teodora Pintilie şi Andra Nacu au fost cele zece domnişoare care s-au întrecut în probe pentru rîvnita coroniţă de “cea mai frumoasă”. Ansamblul Ciobănaşul, coordonat de profesoara Marilena Vîlcu, a pregătit atmosfera pentru proba de sincron a fetelor şi sceneta “Clovni de meserie” a elevilor de clasa a XII-a. Cele zece concurente au ţinut publicul cu ochii pe ele în proba de originalitate, întrecîndu-se pentru postul de director economic în cadrul firmei celor doi prezentatori, SC Violet Media SRL. Au fost coregrafii energice, scenete amuzante şi dansuri orientale pline de savoare care au dat startul unei permanente bune dispoziţii. Spre deosebire de alţi ani, emoţiile păreau să nu prea existe, fetele au fost degajate, curajoase, cu nerv, dînd dovadă de distincţie şi implicare scenică. Şi dacă mai era nevoie, atmosfera a fost şi mai “aprinsă” de trupele Ritm şi Addicted Crew. Astfel, Miss Boboc 2011 a Colegiului Economic a fost desemnată focşăneanca Mădălina Matei, îndelung aplaudată de colegi. Tînăra a declarat că motto-ul ei în viaţă este “Ce-i al meu e pus deoparte”, dezvăluind totodată că îi plac plimbările lungi, în serile de vară. Pe locul I s-a clasat Corina Valesereanu, urmată de Violeta Tătaru pe locul II şi Teodora Pintilie pe locul III. Plini de energie, “economiştii” şi-au continuat petrecerea în Club Apollo. Imagini de la bal puteţi urmări pe portalul webTv al Ziarului de Vrancea. (Gabriela DRĂGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nicoleta branzai, acum 4556 zile, 13 ore, 40 minute
Felicitari Madalinei si Corinei! M-am bucurat pentru succesul vostru ! Mult noroc la inceput de drum !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.