Educație

38 de medici vor la conducerea Colegiului Medicilor Vrancea

Raluca Manolache
3 nov 2011 1636 vizualizări
38 de medici din Vrancea doresc să ocupe unul dintre posturile din Consiliul Judeţean al Colegiului Medicilor Vrancea şi Adunarea Generală Naţională a Colegiului Medicilor din Romania pentru care se vor organiza alegeri în luna noiembrie

Dosarele de participare au fost depuse la Comisia Electorală Judeţeană a Colegiului Medicilor Vrancea astfel încît 38 medici candidează pentru Consiliul Judeţean, iar 11 dintre aceştia au optat şi pentru Adunarea Generală Naţională. Printre doctorii care vor la conducerea CM Vrancea se numără Maria Săpunaru, actualul preşedinte, Mugurel Andronache, Viorica Andronic, Luminiţa Băluţă, Vasile Bogdan, Doina Carteleanu, Mihail Cîrstea, Viorel Iancu, Silviu Lucasievici sau Dinu Maiorov. Medicii sînt chemaţi la urne în perioada 18 – 20 noiembrie, primul tur. În cazul în care nu se va întruni cvorumul necesar se va organiza şi al doilea tur în perioada 25 – 27 noiembrie. Îşi vor putea exercita acest drept doar medicii care şi-au plătit cotizaţia. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4549 zile, 14 ore, 48 minute, 25 secunde
In loc de "colegiu" ar trebui sa se numeasca "fratie".Unde s-a mai vazut sa-si scoata achii,unul la altul,acesti corbi ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.