Educație

Sesiune de admitere pentru seralişti, în vacanţa intersemestrială

Gabriela Draghici
18 oct 2011 1752 vizualizări
Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) a transmis precizări Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea cu privire la continuarea studiilor şi organizarea activităţilor în anul şcolar prezent.

Astfel, pentru absolvenţii de la forma de învăţămînt seral a ciclului inferior al liceului, filiera tehnologică, respectiv a anului de completare, care doresc să-şi continue studiile în ciclul superior al liceului, se organizează o sesiune specială de admitere la forma de învăţămînt seral. La sesiunea specială pot participa şi absolvenţii şcolilor profesionale/anului de completare cu certificat de calificare profesională  de nivel 2 din seriile anterioare. Sesiunea specială se organizează în perioada vacanţei intersemestriale, între 24 decembrie 2011-15 ianuarie 2012, după un calendar stabilit de Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţămînt. De asemenea, în perioada 4-22 iunie 2012, profesorii care predau la clasele a XII-a, respectiv a XIII-a, vor face ore de pregătire cu elevii pentru examenul de bacalaureat. În perioada 18-22 iunie, dascălii care predau la clasa a VIII-a, vor fi implicaţi în pregătirea evaluării naţionale, dar şi a admiterii în clasa a IX-a. (Gabriela DRĂGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.