Educație

Stelian Tănase îşi lansează romanul la Focşani

Gabriela Draghici
10 oct 2011 3272 vizualizări
Scriitorul şi jurnalistul bucureştean Stelian Tănase va fi prezent la Focşani astăzi, cu ocazia lansării romanului său, „Moartea unui dansator de tango”. Evenimentul va avea loc de la orele 16.00 în sala mare de concerte a Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”, evenimentul înscriindu-se în agenda activităţilor Zilelor Casei Corpului Didactic (CCD) „Simion Mehedinţi” Focşani

Stelian Tănase este un scriitor, istoric, scenarist, regizor şi analist politic roman, laureat a numeroase premii de televiziune şi premii literare. În prezent prezintă două emisiuni săptămînale la Realitatea TV şi publică numeroase articole în presă, care stîrnesc adesea valuri. În cartea pe care şi-o lansează la Focşani, Stelian Tănase dă viaţă unui personaj Gogu Vrabete zis Tango, un dansator pe care pasiunea pentru o femeie îl schimbă radical. Centrată în Bucureştiul anilor 40, cu strălucirea şi mizeria lui deopotrivă, acţiunea romanului e mai mult ca un joc al oglinzilor, un dans al contrariilor. După această lansare eveniment, aniversarea Casei Corpului Didactic continuă mîine cu seminarul de formare al responsabililor cu perfecţionarea, joi cu expoziţia de carte „Simion Mehedinţi - un mare geograf” şi se va încheia vineri cu o excursie tematică în judeţ. (Gabriela DRĂGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.