Educație

VIDEO!!! Editurile au venit la Tîrgul de Carte cu volume la preţ redus

Sorin Tudose
6 oct 2011 1850 vizualizări
Peste 20 de edituri oferă cititorilor din Focşani cărţi la preţuri promoţionale pînă sîmbătă Cea de-a VII-a ediţie a Tîrgului de Carte de la Focşani şi-a deschis ieri porţile la Teatrul Municipal “Mr. Gh. Pastia” în prezenţa a zeci de curioşi şi a mai multor reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

 Teodora Fîntînaru, directorul Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu”, a vorbit despre importanţa evenimentului care se va întinde pe trei zile, pînă sîmbătă, 8 octombrie. “Este o activitate de proporţii, aproape un eveniment cultural, îndrăznim să îi spunem noi şi aşteptat de comunitate. Tocmai acest lucru a reprezentat una dintre motivaţiile noastre foarte puternice în vederea organzării acestui tîrg. Sufletul evenimentului este bibliotecarul în sens larg. Sînt prezente peste 20 de edituri atît din ţară cît şi din afară şi avem şi un stand cu scriitorii vrînceni la care ne-am gîndit că ar trebui să îi promovăm”, a spus Teodora Fîntînaru. După discursuri, audienţa s-a îndreptat către reprezentanţii celor 20 de edituri, mai ales că oferta este destul de variată, cel puţin ca titluri. „Am venit mai mult cu beletristică, cîteva volume pentru copii şi juniori, clasici, dar şi ce e acum în vogă, toată lumea e înnebunită după vampiri. Avem Jurnalele vampirilor şi ar mai fi şi ceva noutăţi. Publicul ţintă îl reprezintă copiii şi adolescenţii.

Ca la orice tîrg de carte sînt şi reduceri. Pentru toate volumele avem o reducere de 25%”, ne-a spus Daniel Ivan, reprezentant al editurii Corint. „Editura noastră are o paletă largă de cărţi din domeniul culturii generale, beletristicii. Avem biografii celebre, istorie. Cărţi avem pentru toată lumea, important este să avem vizitatori care să cumpere, mai ales că avem reduceri de 25% şi preţ unic de 13 lei la foarte multe volume”, ne-a spus şi Mirela Stoian, reprezentant al editurii Orizonturi. Tîrgul de Carte Focşani continuă şi astăzi, de la ora 10.00 pînă după ora 17.00, cu lansări de carte, prezentări şi o sesiune de premiere a voluntarilor bibliotecilor, care ne oferă mereu exemple de bună practică şi de implicare. Focşănenii sînt aşteptaţi să viziteze tîrgul pînă sîmbătă, 8 octombrie, cînd pot cumpăra cărţi la preţ redus. (Sorin TUDOSE)
Pe portalul webtv al ziarului puteţi urmări un material video de la deschiderea Tîrgului de Carte Focşani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cineva, acum 4578 zile, 16 ore, 51 minute, 47 secunde
Sfat pentru orice organizator de evenimente care il invita pe Mircea Diaconu sa vorbeasca. Oameni buni, nu-i puneti microfonul in mana, ucide audienta. Dupa ce il auzi juma de ora indrugand citeste integral
Titi, acum 4579 zile, 2 ore, 51 minute, 32 secunde
Bine ca la Festivalul Vinului s-a mers cu "trompeta" prin oras iar de Targul de carte sa vad un mic afis pe geamul unui autobuz...sau dintr-o caseta gri de 5/2 cm intr-un cotidian citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.