Educație

Info-Educaţie: Se caută noul preşedinte al Consiliului Elevilor

Ziarul de Vrancea
4 oct 2011 1814 vizualizări
Elevii de liceu îşi vor alege în perioada următoare reprezentanţii în Consiliul Elevilor şi noul preşedinte

Elevii din clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a sînt chemaţi să îşi înscrie candidatura la alegeri pentru a deveni reprezentantul colegilor din fiecare liceu. De asemenea, au loc alegeri şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor. Pînă joi, 6 octombrie, se pot depune dosarele de candidatură, la actualul preşedinte, cuzistul Alexandru Munteanu sau la consilierul educativ din liceu. Calendarul alegerilor este următorul: 7 octombrie - validarea dosarului, 10-15 octombrie - campania electorală, 17 octombrie - fiecare liceu îşi va organiza forumul, iar pe 18-21 octombrie va avea loc votarea propriu-zisă. Înscrierile se fac atît cu dosar printabil cît şi pe platforma naţională www.WEDU.ro. (M. B.)

Inspectoratul cumpără rechizite şcolare pe SEAP


Inspectoratul Şcolar Judeţean vrea să achiziţioneze rechizite şcolare pentru elevii din clasele I-VIII. Pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, n. r.) a fost publicat deja anunţul prin care se caută o firmă care să furnizeze 2.187 pachete cu rechizite pentru clasa I, 6.107 pachete pentru clasele II-IV, 5.531 pachete pentru clasele V- VII şi 1.728 pachete pentru clasa a VIII-a. Valoarea estimată a contractului este de 366.225 lei . Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 7 octombrie, iar data limită de evaluare a ofertei este 17 octombrie. Va fi declarată cîştigătoare firma cu oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. De asemenea, Inspectoratul Şcolar solicită mostre de rechizite, care vor fi transmise de firmele care se înscriu la licitaţie pînă vineri, 7 octombrie. (M. B.)


Piesă de teatru cu deţinuţi la Casa de Cultură


Penitenciarul Focşani organizează azi premiera piesei de teatru “S-a sfîşit cum a-început”, de Sean O’Casey, în regia lui Liviu Vieru. Piesa va fi pusă în scenă la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă” cu începere de la orele 17.00. Protagoniştii piesei de teatru sînt trei persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Focşani. „Urmare a semnalelor pozitive primite de Administraţia Naţională a Penitenciarelor referitoare la festivalurile de teatru pentru persoane private de libertate, desfăşurate în anii anteriori, Direcţia de Reintegrare Socială şi-a propus organizarea şi continuarea acestui demers la un nivel calitativ superior”, informează Penitenciarul Focşani. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.