Educație

Elevii au primit sfaturi de la judecători şi poliţişti

Dan Chiriac
27 sep 2011 1352 vizualizări
Copiii au ascultat cu atenţie mesajul judecătoarei Mariana Croitoru

Elevii de la mai multe licee din Focşani s-au întîlnit ieri la Biblioteca Judeţeană cu reprezentanţii de la Poliţia judeţeană, Tribunalul Vrancea, Crucea Roşie şi Protecţia Copilului. Traficul şi consumul de substanţe interzise a fost tema discutată de autorităţi cu tinerii de liceu, cei mai expuşi unor asemenea fapte. Vicepreşedintele Tribunalului Vrancea, Mariana Croitoru, le-a explicat tinerilor că pot să-şi irosească anii tinereţii dacă intră în asemenea cercuri vicioase. “Ştiu că tentaţiile sînt mari, sînt şi eu mamă şi am copii de vîrsta dumneavoastră. Am avut în faţa mea, la Tribunal, mulţi  tineri care au spus că anturajul i-a adus în această situaţie”, le-a explicat Mariana Croitoru celor prezenţi. Reprezentanţii de la Crucea Roşie şi Protecţia Copilului le-au explicat tinerilor riscurile la care se expun. Întîlnirea de ieri a avut loc în cadrul „Săptămîna prevenirii criminalităţii”. Şi astăzi, la IPJ Vrancea şi la şcolile din oraş vor avea loc o serie de manifestări dedicate acestui eveniment. (D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.