Educație

O nouă rundă de consfătuiri cu profesorii

Gabriela Draghici
11 sep 2011 1625 vizualizări
Consfătuirile anuale pe discipline cu profesorii vrînceni continuă şi astăzi. Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea va găzdui începînd cu ora 12.00 consfătuirile cu profesorii din învăţămîntul special, de la 13.00 disciplinele tehnice, de la 14.00 cu profesorii de informatică, iar de la ora 16.00 profesorii de chimie sînt aşteptaţi la consfătuiri profesionale

Mîine vine rîndul cadrelor didactice din învăţămîntul primar, care se vor reuni începînd cu ora 14.00 la Grupul Şcolar “Grigore Gheba” Dumitreşti, continuînd poimîine, la aceeaşi oră, la Căminul Cultural Vidra. Joi, cadrele didactice din învăţămîntul primar se reunesc la Casa de Cultură Adjud de la ora 13.00 şi de la ora 16.00 la Liceul Tehnologic “Al. I. Cuza” Panciu. Dezbaterile vor continua vineri la Şcoala cu clasele I-VIII Bordeasca Veche nr. 2 începînd cu ora 13.00, iar de luni, 19 septembrie, vor fi la IŞJ la ora 14.00. Consfătuirile cu cadrele didactice din învăţămîntul primar se vor încheia marţi, 20 septembrie, la IŞJ începînd cu ora 14.00. Sîmbătă, 17 septembrie, tot la IŞJ, de la 08.00 vor sosi profesorii de geografie, de la 10.00 profesorii de istorie, iar de la 12.00 profesorii de educaţie fizică şi sport. În aceeaşi zi îşi vor da întîlnire şi cadrele didactice din învăţămîntul preşcolar, la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focşani, începînd cu ora 10.00. Luni, 19 septembrie, în sala de şedinţe a IŞJ vor participa la dezbateri de la ora 16.00 profesorii de religie. Consfătuirile vor ajunge la final vineri, 23 septembrie, la IŞJ, de la ora ora 10.00, cu o sesiune de consiliere şi orientare prezidată de inspectorul şcolar Lidia Dumbravă. (Gabriela DRĂGHICI)    


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.