Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
28 aug 2011 2909 vizualizări
Inscrierile la Scoala Postliceala Sanitara de Stat “Hippocrate” Focsani ramin deschise pina pe 5 septembrie

Oferta educationala a scolii cuprinde 90 de locuri la buget si 120 la taxa, la specializarile: asistent medical generalist (3 ani), asistent medical farmacie (3 ani). Taxa de inscriere este de 60 de lei, iar cea de scolarizare de 1.400 de lei. Unitatea functioneaza din anul 1990 si isi desfasoara activitatea la etajul I al unei anexe a Colegiului Tehnic “Gh. Asachi”. Personalul didactic cuprinde 32 de cadre care predau celor 500 de elevi inscrisi. Acestia isi desfasoara stagiul clinic in spitalele din regiune. “Corpul Profesoral dovedeste inalta tinuta morala si profesorala, fapt dovedit prin absolventii scolii noastre care au reusit sa se incadreze in sistemul sanitar romanesc si cel din strainatate. Ne laudam cu parteneriate semnate cu clinici din Germania si Italia”, ne-a spus directoarea scolii, Cristina Nedelcu. (G. D.)
Cadrele didactice pensionare isi aleg astazi posturile
Astazi, incepind cu ora 09.00, in sala de sedinte a Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vrancea, vor fi repartizate cadrelor didactice pensionare cele aproape 50 de posturi ramase neocupate. Posturile au ramas neocupate in urma sedintelor publice de saptamina trecuta dedicate suplinitorilor calificati si necalificati. Aceste posturi vor fi impartite in regim de plata cu ora, pina la jumatate de norma, iar cu norma intreaga doar in cazul invatatorilor si educatorilor. Anul acesta, ISJ a pus la dispozitie peste 500 de catedre complete si incomplete, o mare parte dintre posturi fiind disponibile in mediul rural, in sate departate de oras. (G. D.)
Locuri libere in CA la Sportiv si la Gradinita nr. 1
Precarea la Directia pentru Sport si Tineret a democrat liberalului Daniel Gongu lasa locuri libere prin Consilii de administratie si comisii de evaluare si asigurarea calitatii la… scoli si gradinite. Astfel, la sedinta de miine, alesii trebuie sa-i gaseasca inlocuitor lui Gongu in conducerea Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” si a Liceului cu Program Sportiv, dar si in comisia de la Gradinita nr. 1 din Sud. Daca ar fi sa luam in calcul pastrarea raportului politic, in locul sau ar trebui distribuit noul venit in CL, Vasile Istudor. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.