Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
21 aug 2011 1886 vizualizări
Interviurile cu directorii de scoli se prelungesc

Seria interviurilor cu directorii de scoli va continua si in aceasta saptamina. Asta desi initial oficialii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vrancea au vrut sa le termine pina la inceperea sesiunii de toamna a Bacului. “Avem programate interviuri si pentru luni, cind speram sa le terminam. Ei stiau ca sint programati mai tirziu, asa ca multi dintre directori sint plecati in concediu in afara si nu au putut ajunge saptamina aceasta”, ne-a spus Emil Radu, inspector in cadrul ISJ. Incepind de marti, 16 august, directorii scolilor din judet au fost intervievati de Consiliul de Administratie al ISJ, dupa ce si-au completat fisele de autoevaluare privind activitatea lor din anul scolar 2010-2011. In baza interviului le vor fi acordate calificative. Anul trecut, toti managerii unitatilor de invatamint din judet au primit calificative de „foarte bine” cu exceptia unuia singur, care a fost apreciat cu „bine”. (G. D.)


Saptamina sedintelor publice pentru detasare si suplinire

Cadrele didactice vrincene se pregatesc pentru etapa a III-a a repartizarilor prin detasare si suplinire. ISJ Vrancea a programat pentru marti, 23 august, de la ora 9.00, sedinta publica de repartizare prin detasare in interesul invatamintului pentru nesolutionarea restringerii de activitate si detasare la cerere prin concurs specific. Cit despre sedintele publice de repartizare prin suplinire, inclusiv continuitate la suplinire pentru candidatii care au obtinut note peste 5 la concursul de titularizare din 2011, 2010 si 2009, ele au fost programate in zilele de 24, 25 si 26 august. Ambele sedinte publice se vor desfasura in sala de sedinte a ISJ. In etapa a III-a, dascalii vrinceni se vor lupta pentru 472 de posturi titularizabile, majoritatea dintre acestea aflindu-se in mediul rural. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
sfinta naivitate, acum 4630 zile, 2 ore, 42 minute, 5 secunde
aiurea! unele "cadre didactice" au primit detasare in ineresul invatamintului de la etapa restringerii de activitate, adica de acum o luna si mai bine!!!! a- propos de "competenta" citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.