Educație

Cursuri de teatru, dans si jonglerii la Casa de Cultura

Aurelian Ivan
18 aug 2011 4612 vizualizări
Intr-un oras in care copiii se joaca printre masini in fata blocului, sau pe strazi, fumind sau consumind alcool, citiva tineri au venit cu ideea de a le oferi un mediu educativ.

In sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor “Leopoldina Balanuta”, copiii invata sa danseze, sa joace teatru, sa jongleze. Singura conditie pentru cei care vin sa se inscrie la astfel de cursuri este sa aiba peste virsta de cel putin patru ani. Tinerii care au pus bazele acestui concept, unic in Vrancea, vor sa ofere copiilor un loc in care sa se simta bine, sa invete lucruri noi si sa se educe in arta teatrului. “Faptul ca in Focsani nu se intimpla mai nimic cultural, incercam sa le oferim copiilor un loc in care nu exista alcool sau violenta. Aici copiii invata teatru, dans, jonglerii si sa confectioneze papusi. Ma bucur cind parintii ne spun ca vad la copii o schimbare a mentalitatii, in comportament, devin mai responsabili”, ne-a spus Calin Aurelian, actor-papusar. Cei interesati de aceste cursuri se pot adresa direct la Casa de Cultura. (Aurelian IVAN)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Hainarosie, acum 4633 zile, 13 ore, 20 minute, 34 secunde
Cat ma bucur ca exista asa ceva in Focsani..... sper din tot sufletul sa se inmulteasca actiunile de genul acesta pentru ca nu prea ai unde sa-ti duci copilul in Focsani.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.