Educație

Stagiu de formare in Belgia pentru educatoarea Adriana Facila

Gabriela Draghici
27 iul 2011 1695 vizualizări
Institutorul Adriana-Mirela Facila, educatoare la Gradinita cu program normal Garoafa, a participat in perioada 4-9 iulie la un stagiu de formare organizat de Audiovisual Technologies, Informatics Telecommunications (ATIT), la Leuven, Belgia

Aceasta a cistigat un grant de formare profesionala la selectia din luna ianuarie pentru Actiunea Comenius-Mobilitati individuale de formare continua pentru personalul implicat in educatie din invatamintul preuniversitar. Intitulat “Using Video to Support Life Long Learning”, cursul s-a centrat pe integrarea si utilizarea materialelor video pentru imbunatatirea oportunitatilor de invatare pe tot parcursul vietii pentru elevii de orice virsta, dar si formarea de abilitati pentru crearea propriilor scenarii, filmarea unor videoclipuri, editarea si publicarea acestora online. “A fost un curs interesant, bine structurat, informatiile transmise de formatori au fost foarte utile, iar organizatorii ne-au asigurat materiale de calitate, programul fiind foarte bine planificat. Voi crea in viitor propriile materiale video pentru utilizarea lor la clasa, in vederea motivarii elevilor si a cresterii interesului acestora pentru studierea temelor din diverse domenii, scopul principal fiind sporirea calitatii actului didactic”, ne-a spus Adriana Facila. Institutorul a participat la cursurl desfasurat la Luven Institute for Ireland in Europe, alaturi de participanti din Spania, Irlanda, Italia si Romania. (G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.