Educație

Candidatii la titularizare isi afla azi notele

Gabriela Draghici
18 iul 2011 1358 vizualizări
Cei 395 de candidati la concursul de titularizare desfasurat joi, 14 iulie, isi vor afla astazi rezultatele. Ele vor fi afisate in cursul zilei de astazi la cele doua centre de examen, Colegiul Tehnic Gh. Asachi si Colegiul Tehnic Edmond Nicolau , urmind ca azi si miine, cei nemultumiti de notare sa depuna contestatii.

Joi, 21 iulie, vor fi afisate rezultatele finale, iar in perioada 22-25 iulie va avea loc repartizarea in sedinta publica a posturilor catre candidatii care au obtinut cel putin nota 7. Desi initial au fost depuse 770 de dosare, doar 543 de candidati s-au prezentat la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vrancea ca sa-si valideze dosarele. La concursul de joi, numarul lor s-a redus din nou, la cele doua centre de examen prezentindu-se doar 395 de candidati, dupa ce 148 au absentat. Pentru ca 92 dintre ei au renuntat la concurs dupa ce au vazut subiectele, in lupta pentru cele 64 de posturi titularizabile au mai ramas doar 303 de candidati. Astfel, concurenta s-a redus la patru candidati pe un post in invatamint. Cele mai multe posturi scoase la concurs pentru anul scolar 2011-2012 sint pentru catedra de matematica, educatoare si invatatori, limba franceza, religie ortodoxa, limba engleza si limba romana. (G. DRAGHICI)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.