Educație

Bostan asteapta luna iulie sa redevina general

Ziarul de Vrancea
24 iun 2011 1401 vizualizări
La termenul de ieri de la Curtea de Apel Galati, dosarul in care profesorul Iordache Bostan cere sa revina la sefia ISJ a fost aminat pentru 6 iulie, respectiv pentru 22 septembrie.

In acest dosar, fostul general al scolilor vrincene a solicitat repunerea pe functie dupa ce, in primavara acestui an, a fost suspendat din nou de ministrul Educatiei. "Eu am fost la Galati, m-am prezentat, dar Ministerul Educatiei a solicitat aminare ca sa aiba timp sa-si pregateasca apararea. Acum, eu inteleg ca fiecare are dreptul la aparare, dar eu cind n-am avut avocat, m-am aparat singur. Daca tot s-a aminat pina pe 6 iulie, abia am si eu timp sa ma bucur de concediu", ne-a declarat Bostan. Fostul sef al invatamintului ne-a mentionat ca oricum intentiona sa plece din fruntea ISJ, daca era lasat in pace. Desi sustine ca se asteapta la o hotarire favorabila, Bostan spune ca ii este bine oricum. "Eu n-am de gind sa solicit aminare. Daca va fi suspendata suspendarea, ma intorc la ISJ. Daca nu, nici o problema. Eu sint multumit ca am luptat pentru dreptul meu si pentru faptul ca i-am dat o lectie ministrului in ceea ce priveste respectarea legalitatii", a conchis acesta. (G. D., G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 6 ore, 39 minute, 55 secunde
Asteptam cu mare interes, nu revenirea, ci cat o sa stea. Din partea mea: "cat sta cioara-n par".
, acum 739398 zile, 6 ore, 39 minute, 55 secunde
"cit sta cioara'n par"! Sa dea Dumneeu! dar pentru actualii "generali" si pentru "ministru'"!!!!!!!!!!! al, cica, educatiei!!!!!!!!!!!!!!!!
, acum 739398 zile, 6 ore, 39 minute, 55 secunde
Cu parocesul "spaga ptr BAC"a terminat Bostan?????????Care sunt urmarile????????
, acum 739398 zile, 6 ore, 39 minute, 55 secunde
Ei, haideti , d-lor profesori, faceti caz ca se da spaga pentru bac, dar acum, ca se folosesc camere de supraveghere, nu mai terminati cu miorlaiala, ca, vezi Doamne, sunt supravegheati elevii ca citeste integral
, acum 739398 zile, 6 ore, 39 minute, 55 secunde
D-lor,inadadmisibil cei care au luat spaga la bac in anul 2008 sunt in functie,predau diferite discipline .Iar d-na Pamfil Daniela din primaria Focsani este cel mai elocvent caz.Rusine domnilor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.