Educație

Se cauta sponsorizari pentru o carte dedicata eroilor

Raluca Manolache
20 iun 2011 1387 vizualizări
Se cauta sponsori pentru tiparirea unei carti istorice, cu si pentru eroii vrinceni. Cartea intitulata Pe urmele eroilor este scrisa de Vasile Buruiana, prim-vicepresedinte la Asociatia Nationala Culturul Eroilor filiala Vrancea si vicepresedinte Cenaclul Literar Vasile Cirlova .

Lucrarea, care prezinta in 450 de pagini istoria judetului si povestile de viata ale veteranilor de razboi, a fost finalizata, dar pentru tiparirea celor 500 de exemplare scriitorul are nevoie de 30.000 lei.

"Lucrarea reprezinta istoriografia judetului Vrancea privind eroii nationali care au facut supremul sacrificiu in razboiul de Independenta, Primul si al Doilea Razboi Mondial. Este un ghid istoric, geografic si turistic benefic tuturor categoriilor de oameni, lucrare ce reprezinta in poze color momentele eroilor din localitatile vrincene, nominalizari ale tuturor eroilor, descrierea istorica si geografica a tuturor localitatilor. Un capitol special il ocupa marturiile veteranilor in viata, participanti la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Lucrarea este impartita pe 10 trasee, fiecare traseu avind harta judetului Vrancea. Toti cei care vor dori sa sponsorizeze aceasta lucrare vor fi mentionati ca sponsori, iar sigla firmei pe care o reprezinta va fi tiparita in carte", spune Vasile Buruiana, autorul acestei lucrari. Persoanele care doresc sa ii intinda o mina de ajutor autorului pot vira banii in contul RO02BRDE400SV21033434000 deschis la BRD Focsani. Persoanele care doresc mai multe detalii despre aceasta carte il pot contacta pe Vasile Buruiana la numarul de telefon 0724.543.434. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 14 ore, 5 minute, 47 secunde
Cine da bani pentru ce scrie Buruiana e un mare prost.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.