Educație

Nu ratati editia de miine!!! Topul absolventilor de nota 10 ai liceelor vrincene

Gabriela Draghici
11 iun 2011 1352 vizualizări
Poate v-ati intrebat care sint cele mai bune produse ale invatamintului vrincean, elevii de top modelati de profesorii judetului nostru, cei pentru care performanta pare floare la ureche, dar in spatele careia se ascunde un echlibru perfect intre exigenta si distractiile specifice virstei. Ei bine, Ziarul de Vrancea i-a gasit si a stat de voba cu cei mai buni dintre ei, astazi sefi de promotie ai liceelor vrincene, cei care se diferentiaza net de restul elevilor.

Ei sint cei care se implica real si pozitiv in procesul educational, pentru care cei patru ani de liceu n-au insemnat doar un prilej pentru acumulare de informatii, ci unul formativ. Acesti elevi sint mai mult decit notele de 9 si 10 pe care le-au obtinut in cei patru ani de liceu, sint primii care spun "prezent" activitatilor extrascolare, la olimpiade si concursuri, tabere si activitatilor de voluntariat, "stilpii" echipelor de teatru si dansuri. Si toate aceste lucruri ii fac sa fie elevi de nota 10. Niciodata obositi in fata curiozitatii, sint gata oricind sa intrebe sau sa se lase intrebati. Si de ce nu, noi sa tacem uimiti. Nu ratati in editia de miine a Ziarului de Vrancea topul absolventilor de nota 10 ai liceelor vrincene, o editie in care elevii de top ne dau o lectie. Cu ce note au absolvit, la ce facultati intentioneaza sa se inscrie dupa bacalaureat dar si ce parere au despre profesorii lor si despre scoala vrinceana, totul intr-un articol special pe care vom publica in numarul de miine.


In imagine Adelina Macovei, una dintre elevele de top ale generatiei sale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.