Educație

A doua zi de Bac a curs usor

Gabriela Draghici
8 iun 2011 1450 vizualizări
Continuind prima proba a examenului de Bacalaureat, cea de competente lingvistice de comunicare in limba romana, 992 de elevi au pasit ieri in salile de examen

Ca si luni, nimeni nu a absentat, nu s-au inregistrat abateri, iar subiectele au fost considerate usoare. "Nu s-au inregistrat nici un fel de nereguli, iar comisia judeteana nu a primit nici un fel de reclamatie de la nici un candidat", ne-a declarat Maria Lupu, presedintele comisiei judetene. Prima proba continua si azi cu ultimii candidati, iar pina luni, 13 iunie, liceenii sint in pauza. Saptamina viitoare continua seria examenelor cu proba de evaluare a competentelor digitale, urmind ca in intervalul 20-23 iunie sa sustina evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba straina. Probele scrise se apropie insa cu pasi repezi, fiind considerate de majoritatea elevilor "probele de foc" ale examenului. "Ma asteptam la subiecte ceva mai grele dar a fost foarte usor. Urmeaza competentele la informatica si limba engleza, pe care le consider usoare deoarece nu prea conteaza nota, si pe urma vine greul cu cele trei probe scrise, Romana, Matematica si, in cazul meu, Fizica. Nici nu se pune problema sa iau 10 deoarece este foarte greu, dar m-as multumi cu nota minima ca sa am Bac-ul luat", ne-a spus Denis Didorac, elev in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Auto "Traian Vuia" din Focsani. (G. DRAGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.