Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
28 mai 2011 854 vizualizări
Basmul de ieri, de azi si de miine, la Biblioteca

Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" organizeaza luni, 30 mai, incepind cu ora 14.30, evenimentul "Basmul de ieri, de azi si de miine". Organizat in cadrul parteneriatului "Carte, carte, cinste cui te-mparte!", elevi ai scolilor din Urechesti, Clipicesti, Gura Calitei, Biliesti si Movilita vor dezbate la biblioteca de ce este mai important basmul, cine il mai scrie si importanta lui in copilarie. Coordonati de profesorii de romana si bibliotecari, elevii vor calatori in lumea minunata a eroilor din basme. "Expozitia de carti cu basme si povesti romanesti si din literatura universala, impreuna cu expozitia de desene realizate de copii, cu personajele preferate, vor contribui in egala masura la atmosfera de poveste din biblioteca. Incercam sa transmitem tuturor mesajul ca a citi si a da mai departe cartea este firul care ne leaga, ne uneste si ne face mai puternici si mai buni", a declarat Margareta Tatarus, coordonatorul Sectiei pentru Copii si Tineret. (G. D.)


Expozitii si activitati artistice dedicate copilariei de 1 Iunie


Gradinita Cerbu din Jitia organizeaza miercuri, 1 Iunie, un spectacol artistic dedicata copiilor. Educatoarele si prichindeii de la Gradinitele Dumitresti, Chiojdeni, Vintileasca si Jitia se vor reuni pentru a expune lucrarile micutilor cu tema "Copilarie, raza de soare". Nu vor lipsi scenetele de teatru si recitalurile de poezii. Si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea organizeaza activitati artistice de Ziua Internationala a Copilului. Programul de activitati, sub numele generic "Copilarie "" prilej de bucurie", va cuprinde spectacole dedicate copiilor si se va desfasura la sediul DGASPC. (G. D.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.