Educație

Festivalul Florilor de cires

Gabriela Draghici
28 mai 2011 1348 vizualizări
Dansurile, paradele de moda si muzica au fost ingredientele festivalului

Elevii claselor a VII-a si a VIII-a a Scolii "Duiliu Zamfirescu" Focsani au sarbatorit cea de-a treia zi a Zilelor Scolii prin cea de-a III-a editie a Festivalului "Florile de cires" ce a avut loc miercuri, incepind cu ora 17.00, pe scena teatrului "Mr. Gh. Pastia". Indrumati de cadrele didactice, elevii si-au demonstrat talentul in sase probe, cea de afis, teatru, masti, modelling, muzica si dans, inlustrind preocuparile specifice virstei. Un moment deosebit a fost realizat de Corul "Pastorala" si inedita parada eco, desfasurata pe ritmuri moderne. "Momentele prezentate au fost emotionante, inedite si originale, iar prietenia si colegialitatea au fost principiile morale afirmate prin comportamentul tuturor participantilor, atit actori, cit si spectatori. Un aspect important l-a constituit si prezenta parintilor care au dat o importanta si mai mare acestui eveniment emblema a scolii", ne-a spus Pompilia Barbosu, consilierul educativ al unitatii. Prezenta celor trei elevi olimpici la concursurile nationale a subliniat deviza scolii, "traditie, performanta, prestigiu". (G. DRAGHICI)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.