Educație

(Galerie foto!!)Absolventii de la Pedagogic si Cuza au spus adio anilor de liceu

Gabriela Draghici
28 mai 2011 1711 vizualizări
Liceenii se pregatesc cu emotii pentru bacalaureat

Flori, lacrimi si multe emotii. Dupa ce uniristii si-au luat ramas bun alaltaseara de la scoala, colegi si dascali, ieri a venit rindul liceenilor de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" si Colegiul National "Al. I. Cuza". Dupa ce si-au imbracat robele si au marsaluit pe strazile orasului in cinstea anilor de liceu, 171 de absolventi de la "Spiru Haret" si-au facut loc pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" pentru ultima strigare in calitate de liceeni. Inconjurati de profesorii care le-au fost cea de-a doua familie pret de patru ani, tinerii au spus adio anilor de liceu cu lacrimi in ochi. "Promotia de anul acesta a fost una extraordinar de creativa, care stie exact ce isi doreste, cu principii si cu o orientare spre ce inseamna valoare. Ii vad pregatiti pentru viata si sint incintata de felul in care au evoluat in cei patru ani. Vom avea foarte mult de muncit cu viitorii boboci, insa vom avea ce prelua de la familiile care i-au educat", ne-a spus mindra directoarea unitatii, Carmina Corbeanu. Viitorii boboci au liber la inscrieri pina pe 30 mai, daca vor sa ocupe un loc la profilul invatator-educator, unic pe judet. Si elevii Colegiului National "Al. I. Cuza" au spus adio ieri liceului tot pe scena Teatrului, la ora 17.00, ocazie cu care cei mai buni au fost premiati. Au fost cea de-a 122-a promotie cuzista. Imbracati cu robele care au consacrat colegiul, cuzistii au marsaluit pe strazile Focsaniului. Liceenii mai au de trecut un singur mare hop inainte de a pasi intr-o aula universitara si anume bacalaureatul care incepe pe 6 iunie. Pina atunci insa grijile vor fi alungate pentru ca multi dintre absolventi se pregatesc de banchet. Si cum orasul a fost in ultimele zile scena manifestarilor de bucurie si a claxoanelor masinilor pline de absolventi, liceenii anunta ca vor continua sarbatoarea "zgomotoasa". (Gabriela DRAGHICI)













În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.