Educație

Dragobetele saruta fetele la Colegiul Unirea

Camelia Stănilă
25 feb 2006 953 vizualizări
Elevii au prezentat provestea de dragoste a doua cupluri.

Liceenii clasei a IX-a D de la Colegiul National Unirea au celebrat ieri sarbatoarea iubirii, alaturi de colegii lor mai mari de la clasele a X-a si a XI-a. Sub motto-ul "Dragobetele saruta felete", bobocii de la CNU au scos la iveala doua povesti de dragoste adevarate, au vizionat filmulete si s-au delectat cu dulciuri, toate actiunile fiind menite sa valorifice cum se cuvine sarbatoarea iubirii la romani. Manifestarea de ieri a fost organizata de profesoara de romana Janet Voineag, impreuna cu diriginta clasei a IX-a D, Angela Sirbu. "Am decis sa sarbatorim Ziua indragostitilor de Dragobete, pentru ca aceasta este ziua indragostitilor in mitologia romana, atestata inca din neolitic. Trebuie sa valorificam sarbatorile noastre traditionale, si nu pe ale altora", a afirmat profesoara Janet Voineag. Manifestarea s-a derulat tot sub forma unui concurs, in care doua grupe de elevi au prezentat cite un proiect. Primul a vizat chiar povestea de dragoste a unui elev de la CNU, Stefan Voicu. Cei doi indragostiti si-au realizat chiar si un site pe internet, ce a putut fi vizitat de colegi. "Cel de-al doilea proiect a prezentat modul in care se infiripa o poveste de dragoste la adolescenta, fiind finalizat cu povestea de dragoste a parintilor unei eleve, care implinesc 16 ani de la casnicie. De fapt, povestea lor dura de mult mai mult timp, fiind infiripata chiar in ziua de Dragobete", ne-a mai spus Janet Voineag. Pentru cele doua proiecte, elevii au primit si un premiu special, care a constat in cite o inimioara de plus. De la sarbatoarea iubirii nu au lipsit nici scrisorile de dragoste, inca apreciate de adolescenti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.