Educație

Se cauta casa de avocatura pentru Inspectoratul Scolar

Gabriela Draghici
24 mai 2011 1088 vizualizări
Dupa ce a ramas fara jurist, inspectorul general Stan Rogoz e in cautare de case de avocatura

Postul vacant prin plecarea Mandei Dumitrascu nu poate fi ocupat deoarece, conform masurilor de austeritate impuse de Guvern anul trecut, se excepteaza de la ocuparea prin concurs a posturilor unice cele aferente invatamintului. Asa incit, pentru reprezentarea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vrancea in instantele de judecata se va apela la serviciile unei case de avocatura. "Ne intereseaza doar sa fim reprezentanti in instanta. Cit despre lucrurile interne, fiecare departament va raspunde de legalitatea actelor emise. Momentan sintem in discutii, urmeaza sa perfectam. In ceea ce priveste cauzele aflate pe rolul instantelor, care necesita reprezentare din partea institutiei, am mai solicitat aminari pina cind vom semna un contract cu o casa de avocatura", ne-a spus "generalul" Stan Rogoz. Postul de jurist, ocupat de mai bine de 20 de ani de catre Manda Dumitrascu, a ramas vacant dupa ce jurista a iesit la pensie la limita de virsta, pe 13 mai. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 14 ore, 48 minute, 41 secunde
Nu e nevoie de jurist la ISJ. Primul lucru pe care trebuie sa-l stie orice domn inspector este Legea: a Educatiei, Codul Muncii, Statutul Personalului didactic. Apoi cate unul din ei sa aiba in fisa citeste integral
, acum 739370 zile, 14 ore, 48 minute, 41 secunde
d-nul Rogoz , mai bine ar merge prin scoli , sa vada ce fac d-nii directori numiti prin delegatie , sa lase isj-ul fara jurist , ca oricum partidul il conduce.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.