Educație

InfoEducatie

Ziarul de Vrancea
17 mai 2011 677 vizualizări
Liceul cu Program Sportiv, in prag de sarbatoare

Timp de trei zile, in perioada 18-20 mai, Liceul cu Program Sportiv Focsani isi celebreaza zilele. Miercuri, 18 mai, sportivii vor deschide oficial sarbatoarea cu inaugurarea unei placute cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta a liceului. In cele trei zile de sarbatoare, orele de curs vor avea program scurt, iar dupa incheierea lor, colectivul scolii are liber la distractie. Se anunta concursuri de biliard, sah, karaoke, tenis de masa si fotbal. Manifestarile se vor incheia cu un spectacol intitulat "Maratonul printre ani", ce va avea loc pe 20 mai la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 18.00, unde fostii si actualii profesori vor fi premiati. (G. D.)


Votati "Fotoreporterul pentru mediu"!


Concursul "Fotoreporter pentru mediu", din cadrul proiectului european "Sistem de Management Integrat al Deseurilor solide in judetul Vrancea" "" "Vrancea Curata", implementat de Consiliul Judetean, a avut succes in rindul tinerilor. 37 de elevi si profesori s-au inscris in concurs, cu 168 de fotografii. Un criteriu important in evaluarea pozelor, in care se prezinta diverse ipostaze din mediul inconjurator al judetului, il reprezinta votul publicului, mai exact 30%. Astfel, la adresa voteaza.vranceacurata.ro puteti vota fotografiile care va plac, pina pe data de 23 mai, ora 24.00. Concursul "Fotoreporter pentru mediu" este destinat celor pasionati de aceasta arta, dar responsabili atunci cind vine vorba de protectia mediului. Premiul concursului consta intr-un aparat foto. (M. B.)


Colegiul "V. D. Cotea" are oaspeti braileni


Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" va gazdui azi, de la ora 11.00, lansarea unui proiect derulat de Scoala "Bella Italia" din Braila, care are cursuri de bucatari, cofetari-patiseri, ospatari si brutari. Prezentarea proiectului "Formare Profesionala in Domeniul Serviciilor-Industrie Hoteliera, alimentatie publica si Comert" vine in sprijinul colectivului "V. D. Cotea", interesat sa acceseze fonduri europene pentru organizarea unor astfel de cursuri. Obiectivul proiectului derulat de braileni consta in cresterea participarii persoanelor angajate la programe de formare profesionala continua in vederea obtinerii unei calificari complete si actuale, in corelatie cu cerintele pietii muncii. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.