Educație

Tirg de Oferte Scolare, intre 9 si 3 mai, la Teatru

Gabriela Draghici
7 mai 2011 954 vizualizări
In urma tirgului se va intocmi un clasament al liceelor

Traditionalul Tirg al Ofertelor Scolare, in care fiecare liceu isi prezinta oferta educationala pentru anul scolar urmator, se va deschide luni, 9 mai, de la ora 10.00, la Teatrul Municipal "Mr. Gh Pastia", dupa care va continua intre 10-13 mai in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ). La actiune sint asteptate toate liceele din judet, dar si un numar insemnat de elevi ai claselor a VIII-a, care vor sa "sondeze" terenul inainte de intrarea in clasa a IX-a. La final se va face o ierarhizare a celor mai reusite prezentari pentru a se stabili un clasament final al liceelor participante. Deschiderea de luni va coincide si cu lansarea celui de-al treilea numar al revistei scolare "Ethosul scolar", dar si a concursului "Vacanta mea in Europa", organizat de Consiliul Judetean al Elevilor (CJE). "Concursul interliceal incearca sa promoveze traditiile europene, mai ales ca pe data de 9 mai se celebreaza Ziua Europei. Fiecare liceu a tras la sorti o tara din Europa, pe care va trebui s-o prezinte din punct de vedere cultural", ne-a spus cuzistul Alexandru Munteanu, presedintele CJE Vrancea. Independent de Tirgul Ofertelor Scolare, Liceul de Arta "Gh. Tattarescu" isi deschide si el portile elevilor. Pe parcursul saptaminii 9-13 mai, cei interesati de muzica, arta plastica si arhitectura, impreuna cu parintii lor, vor putea afla toate informatiile legate de admitere. Elevii si parintii vor fi "ademeniti" cu vizite prin atelierele de arte plastice si arhitectura, dar vor fi si spectatorii unor scurte recitaluri de muzica instrumentala sustinute de elevii liceului. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.