Educație

S-a dat startul la Tirgul Regional al Firmelor de Exercitiu

Gabriela Draghici
6 mai 2011 915 vizualizări
Sala de sport a Colegiului Economic Mihail Kogalniceanu Focsani a fost luata in stapinire ieri de 38 de firme virtuale ale liceelor de profil din peste 20 de judete ale tarii. Afaceristii de la Economic si-au facut si ei simtita prezenta prin cele sase firme cu care vor concura in cea de-a II-a editie a Tirgului Regional al Firmelor de Exerictiu

Astazi, juriul de specialitate va desemna cea mai buna firma. De altfel, firmele se vor confrunta si pentru premiul pentru firma cu cele mai multe tranzactii incheiate, sau cea cu cea mai profesionala comunicare in limba engleza. (G. D.)


Lucian Blaga, comemorat la Biblioteca


Comemorarea a 50 de ani de la trecerea in nefiinta a poetului Lucian Blaga nu va trece nemarcata de Biblioteca Judeteana. Sala de lectura a bibliotecii din Str. Mr. Gh. Sava nr. 4 pregateste pentru luni, 9 mai, Recitalul de poezie "" Lucian Blaga. La intilnire vor spune prezent si elevii Liceului Pedagogic "Spiru Haret" si ai Colegiului Tehnic "Gh. Asachi", coordonati de profesoara Adriana Maimascu. Iubitorii de poezie si lectura vor fi intimpinati in holul bibliotecii de expozitii de carte si fotografii. Va avea loc si o expozitie de carte curenta din viata si opera lui Blaga, unul din cei mai importanti ginditori romani. (G. D.)


Campanie de informare antidrog in scoli


Colegiul Tehnic "Ion Mincu" Focsani continua activitatile de prevenire a consumului de droguri. Ieri, subcomisarul Razvan Candrea de la Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog a invitat elevii sa participe la o campanie antidrog. Cei 28 de elevii prezenti au fost informati cu privire la consumul de substante etnobotanice si efectele lor asupra organismului, urmind ca toate aceste activitati sa fie derulate in campania "Alternative-in comunitatea ta, drogurile nu isi au locul". "Dialogul, discutiile libere si curiozitatile elevilor au dus la o intilnire foarte agreabila de unde acestia au plecat foarte lamuriti si interesati in continuare de aceasta tema", ne-a spus consilierul educativ al unitatii, profesoara Gabriela Bardas. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.