Educație

Tinerii vrinceni si-au sarbatorit ziua

Gabriela Draghici
3 mai 2011 924 vizualizări
InfoEducatie

Sala Polivalenta si-a deschis ieri portile pentru elevii vrinceni, intr-o sarbatoare a tineretului. Directia Judeteana pentru Sport si Consiliul Judetean al Elevilor au pus la cale cea de-a doua editie a Festivalului Tineretii, un adevarat maraton de muzica, dans si teatru. Liceul "Emil Botta" Adjud, Colegiul Tehnic "V. D. Cotea", Colegiul National "Al. I. Cuza", Liceul de Arta "Gh. Tattarescu", Liceul Pedagogic "Spiru Haret", Liceul Teoretic "Ioan Slavici" Panciu, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau", Liceul cu Program Sportiv si Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" Focsani au spus "prezent" la manifestarile dedicate Zilei Internationale a Tineretului. De la dansuri populare, la scenete impecabil puse in scena si dansuri ale majoretelor, tinerii si-au sarbatorit ziua cum nu se poate mai festiv. De la manifestari au lipsit insa...sustinatorii, veniti in numar foarte mic. "Este ziua noastra si ar trebui sa o marcam cum se cuvine. Au pus osul la treaba colegi de-ai nostri din multe licee din judet", ne-a spus cuzistul Alexandru Munteanu, presedintele elevilor pe tara.


Scoala Dumbraveni a dat startul la actiuni eco


"Echipa verde", sectiunea Terra Magazin a Scolii "Duiliu Zamfirescu" Dumbraveni, a organizat simbata, 30 aprilie, o actiune de ecologizare in albia riului Rimna. Elevii din Cindesti si Dumbraveni, alaturi de profesori si primarul Ionel Strimbei s-au inarmat cu lopeti, incercind sa reduca impactul negativ asupra mediului in care traiesc. Micutii ecologisti au imprejmuit terenul cu puieti de plop, salcim si salcioara. De altfel, terenul de 1 ha a fost aprobat de Primaria comunei pentru infiintarea unei plantatii de catina in cadrul unui proiect-parteneriat intre scoala, Primarie si Ocolul Silvic. Actiunea eco a avut loc in cadrul concursului national "Scoli pentru un viitor verde", program national in cadrul caruia copiii din toata tara invata cum sa protejeze mediul. (G. D.)


Colegiul Tehnic "Ion Mincu" prezinta "Paparazzi Show"


Elevii de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu" pregatesc vineri o petrecere demna de covorul rosu, intitulata "Paparazzi Show". Deghizati in vedete, sase perechi mondene de elevi se vor intrece intr-un spectacol comic in cadrul Clubului Extrem. Dupa concurs, liceeni vor petrece alaturi de Dj Sean Jay Dee care pregateste un mixaj cu percutie live pentru tinerii petrecareti. Pretul biletului este de 10 lei. Simbata, Clubul Extrem din Focsani pregateste inca o seara de distractie. Raluka si Dj Laora vor mixa pina in orele diminetii pentru tinerii petrecareti. Desi consumatorii de gen din Focsani o cunosc pe Raluka din colaborarea cu Dj Sava, petrecerea de simbata va fi pentru ea un nou pas in cariera solo proaspat inceputa. Simbata, amatorii de distractie din urbea de pe Milcov vor avea ocazia sa-i asculte si noul single, recent scos pe piata. (G. D.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.