Educație

O puzderie de premii pentru Scoala nr. 3

Gabriela Draghici
15 apr 2011 1338 vizualizări
Elevii Scolii nr. 3 din Focsani au reusit performante notabile in cadrul olimpiadelor si concursurilor scolare, atit la etapele judetene, cit si la cele nationale

Bogdan Neagoe este unul dintre elevii de exceptie ai unitatii, care a reusit sa obtina doua premii la etapele nationale a doua olimpiade. La Concursul National de Chimie "Magda Petrovanu", desfasurat pe 9 aprilie la Facultatea de Chimie de la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi, elevul a obtinut locul II, urmat de elevele Beatrice Voinea si Elena Tomozei, care au luat premiul III. In cadrul Olimpiadei de chimie care a avut loc la Timisoara, Bogdan Neagoe a obtinut mentiune, fiind pregatit de profesoara Ioana Matei. Pentru ca a avut rezultate foarte bune, Scoala nr. 3 va fi organizatoarea Concursului de Chimie "Raluca Ripan", ce va avea loc pe 18 mai. In cadrul olimpiadelor judetene, premiile s-au "inghesuit" sa-si faca loc in zestrea de rezultate a scolii. La faza judeteana a Olimpiadei de religie, doi elevi au obtinut un premiu III si o mentiune, in timp ce la Concursul Plus/Minus Poezie, eleva Elena Militaru a primit o mentiune. Elevii scolii au reusit performante deosebite si la olimpiadele de limba engleza, franceza, limba si literatura romana, latina si fizica. "Ne mindrim cu rezultele elevilor, mai ales ca la Concursul de Chimie "Magda Petrovanu" au participat in jur de 1200 de elevi din zece judete ale tarii. Asteptam cu nerabdare sa organizam si sa desfasuram la noi etapa judeteana a Concursului de Chimie "Raluca Ripan", ne-a spus Tincuta Apostu, directoarea unitatii. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 23 ore, 3 minute, 45 secunde
Felicitari !
, acum 739398 zile, 23 ore, 3 minute, 45 secunde
Asta-i scoala in care am invatat Si nu voi uita de unde am plecat !
, acum 739398 zile, 23 ore, 3 minute, 45 secunde
Felicitari elevilor si cadrelor didactice!BINE CA MAI SUNT INCA IN INVATAMANT OAMENI CARE MUNCESC DIN PASIUNE ,RASPLATA FINANCIARA NEFIIND UN STIMULENT PENTRU EI.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.