Educație

Focsaneanul de adoptie Stefan Rebeja, pe ringul de la Dansez pentru tine

Gabriela Draghici
11 apr 2011 3219 vizualizări
Elev in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Focsani, Stefan lupta pentru a-si scoate familia din saracie

Opt concurenti vor incerca sa-si spuna povestile de viata in pasi de dans si sa convinga juriul si telespectatorii ca merita sa isi implineasca visurile in cel de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va debuta la ProTV pe 15 aprilie, informeaza postul de televiziune. Printre ei se numara si Stefan Rebeja, elev in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Focsani. Roxana Ionescu, fosta mama-natura a televiziunii Antena1, va lupta alaturi de Stefan pentru a-i scapa familia de saracie. Nascut in Chisinau, tinarul in virsta de 20 de ani, care provine dintr-o familie foarte saraca, este genul de om care ar face orice pentru familie si cei dragi. Odata ajuns in Focsani, Stefan a fost "adoptat" de familia Alexandrei Gurguiatu, partenera sa pe ringul de dans, cu care participa la competitii de dans sportiv din tara. Familia Alexandrei a fost cea care i-a intins o mina de ajutor, ocupindu-se de rezolvarea tuturor formalitatilor in ceea ce priveste intocmirea actelor romanesti. Mai mult, i-au oferit o camera in casa lor si sprijinul financiar de care avea mare nevoie. Pentru a ajuta si el cu deplasarea si taxele de participare la concursuri, Stefan s-a angajat ca instructor de dans la mai multe gradinite din Vrancea. Sacrificii au fost nevoiti sa faca si cei doi frati mai mari ai acestuia, care au emigrat pentru a se intretine, incercind sa sprijine pe cit posibil familia si fratele mai mic, pentru care Stefan spera ca va avea un viitor mai bun si nu va fi nevoit sa treaca prin greutatile prin care au trecut intreaga familie. Desi tatal lui Stefan a fost la un moment dat chiar primarul localitatii Straseni in care locuiesc, aceasta n-a facut decit sa-i saraceasca si mai mult familia, nu de putine ori ajutind comunitatea prin eforturi financiare proprii. Moldoveanul de peste Prut a activat in cadrul Clubului de Dans Sportiv "Codreanca" din Chisinau, si impreuna cu Alexandra Gurguiatu, a obtinut impresionante clasari pe podiumurile celor mai mari competitii de dans sportiv din tara. Intre Roxana Ionescu si Stefan pare a fi un soi de conexiune speciala, care ii ajuta sa se completeze excelent pe ringul de dans, dupa cum marturiseste si vedeta. Daca inainte de a-si cunoaste partenerul de dans, Roxana privea cu teama la anumite stiluri de dans, odata ce s-au cunoscut, aceasta s-a declarat increzatoare, sigura fiind ca se poate baza pe Stefan. (Gabriela DRAGHICI)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.