Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
9 apr 2011 1933 vizualizări
Olimpicii judeteni au fost premiati cu diplome, carti si bani

Inspectoratul Scolar Judetean a gazduit ieri festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la olimpiadele si concursurile scolare de matematica si limba si literatura romana. La festivitate au participat elevi, profesorii care i-au pregatit, dar si inspectorii de specialitate Daniela Sirghie si Doina Collavini. In primavara aceasta au avut loc Olimpiada de matematica pentru clasele V-XII, Concursul Interdisciplinar Plus/Minus Poezie si Concursul National de matematica aplicata "A. Haimovici" (IX-XII). 248 de elevi au fost premiati ieri pentru ca au participat la cele trei competitii scolare, iar 26 dintre acestia ne vor reprezenta si la nationale. Patru elevi vor merge la Olimpiada nationala de matematica de la Arad, iar inca patru la nationala Concursului Interdisciplinar Plus/Minus Poezie. Toti cei 248 de elevi au primit diplome si carti, iar ocupantii primelor trei locuri si premii in bani: locul I - 50 lei, locul II - 35 lei, locul III - 25 lei. "Aceste rezultate incununeaza munca asidua a elevilor si daruirea profesorilor, dar si efortul organizatorilor concursurilor scolare. Tin sa le multumesc directorilor Roxana Vornic, Tiberiu Dima si Ioan Negoescu pentru sprijin si ajutor", ne-a spus inspectorul de specialitate Daniela Sirghie. (G. D.)


Activitati anti-drog la Scoala "Stefan cel Mare"


Scoala "Stefan cel Mare" a punctat miercuri seara o ultima intilnire din cadrul proiectului educational "Drogurile iti fring zborul". Elevii clasei a VII-a E au derulat activitatea "Drumul unui drogat", dezbatindu-se intr-un mod interactiv motivele pentru care tinerii consuma droguri. Au fost vizionate filme cu declaratii ale celor care au consumat, dar si cu prezentarea unei zile din viata unui consumator de droguri. "Activitatea a avut un impact deosebit asupra elevilor, astfel incit, la final, acestia au afirmat ca nu vor incerca niciodata sa se drogheze. In cadrul proiectului am avut parte de o sustinere deosebita din partea directorului Roxana Vornic, directorului adjunct Maria Bors si consilierul educativ Cerasela Stanescu", ne-a spus profesoara Maria Sterea. La intilnirea de miercuri a participat si Razvan Candrea, reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Vrancea. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.