Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
6 apr 2011 1178 vizualizări
Director nou la Liceul Emil Botta din Adjud

Incepind de ieri, Liceul "Emil Botta" din Adjud are un nou profesor aflat la cirma institutiei. Nici bine nu a fost numita prin detasare pe scaunul de director al liceului adjudean, ca profesoara Adriana Ciobanu a si fost inlocuita de profesorul de istorie al unitatii, Ionel Adrian Avram. "Profesoara Ciobanu a fost nevoita sa plece din motive de sanatate. Avind in vedere ca nu se stie cit va fi in concediu medical, in locul dinsei a fost numit profesorul Avram", ne-a declarat generalul Stan Rogoz. Camelia Ciobanu, de opt ani director adjunct la "Emil Botta", l-a inlocuit in urma cu doua luni pe profesorul Petru Dinicu, cunoscut militant PNL si un apropiat al fostului inspector scolar general Iordache Bostan. Directorul adjunct ramine profesorul Constantin Negru. (G. D.)


Biblioteca Judeteana invita tinerii la dezbateri inedite


Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" provoaca tinerii la dialoguri cu si despre carte, intr-o maniera inedita, artistica si plina de creativitate. La invitatia Sectiei Nationale a IBBY (Consiliul National al Cartii pentru Copii si Tineret), care functioneaza sub egida Uniunii Editorilor din Romania, si care are drept obiectiv promovarea cartii si lecturii in rindul tinerilor, Sala de lectura si Centrul de Limbi Straine organizeaza joi, 7 aprilie, dezbaterea "Arte (Co)mbinate". Incepind cu ora 11.00, Liceul Pedagogic "Spiru Haret" si Colegiul National "Al. I. Cuza" vor purta discutii libere despre carte. Sub coordonarea profesoarei Adriana Maimascu, elevii de la Pedagogic vor deschide seria dezbaterilor si lecturii, urmati de cuzisti, care incepind cu ora 14.00 vor continua "Dialogul cu o carte", coordonati de profesoara Ana Maria Norocea Cornila. Membrii clubului de fotografie vor fi si ei prezenti la eveniment, surprinzind diverse ipostaze ale cartii si cititorilor, ce vor fi expuse ulterior la biblioteca. (G. D.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 18 ore, 21 minute, 10 secunde
wow, se duce tara de rapa! Daca si incultul asta a ajuns director... Nici nu stie sa vorbeasca, inchipuiti-va sa conduca un liceu... Deci, ce management, ce aptitudini, important e ca cineva sa fie un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.