Educație

(Galerie foto!!!)Teatrul Mic si-a onorat renumele cu piesa Baietii de Aur

Gabriel Sava
30 mar 2011 1131 vizualizări
Galele Teatrale Focsanene au programat pentru ieri seara inca un deliciu cultural pentru focsanenii veniti in numar mare sa vizioneze punerea in scena a piesei Baietii de aur , de Neil Simon, in traducerea lui Andrei Bantas si in interpretarea actorilor de la Teatrul Mic din Bucuresti.

Dan Condurache, Stefan Lupu, Petre Moraru, Mihai Dinvale, Bogdan Talasman, Ruxandra Enescu si Liliana Pana au fost aplaudati la scena deschisa de catre spectatori si au fost nevoiti sa iasa de mai multe ori din culise la finalul piesei. Piesa, o poveste despre teatru in teatru, aduce in prim plan doi actori de comedie care se reintilnesc pentru o ultima reprezentatie, dupa ani intregi in care incintasera mii si mii de spectatori. Piesa a beneficiat si de un suport tehnic deosebit, lucru remarcat de spectator. Trebuie spus ca sala Teatrului Municipal a fost plina, semn ca publicul focsanean asteapta mai mult in materie de evenimente culturale. Astazi, Galele Teatrale au programat piesa "Pacala", in interpretarea actorilor focsaneni. Joi vor urca in scena actorii de Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galati cu piesa "Afacerea Protar (Ultima Ora)" de Mihail Sebastian. (G. SAVA)















În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.